Στρώνουν το… χαλί – Ακάρ: Περιμένουμε τους Έλληνες στην Άγκυρα

Κοινοποίηση:
akar

Για επικείμενη συνάντηση με Έλληνες αξιωματούχους στην Άγκυρα, έκανε λόγο ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ. Είπαμε… Τα νέα για τα ελληνοτουρκικά τα μαθαίνουμε μόνο από την αντίπερα όχθη, διότι από εδώ μόνο μεγαλοστομίες και λόγια του αέρα.

«Περιμένουμε να έχουμε μια συνάντηση με τους Έλληνες γείτονες στην Άγκυρα τις επόμενες ημέρες. Προσπαθούμε να λύσουμε τα προβλήματά μας μ’ αυτές και άλλες παρεμφερείς συναντήσεις. Η δουλειά μας συνεχίζεται σ’ αυτή την κατεύθυνση», τόνισε χαρακτηριστικά, όπως μετέδωσε η εφημερίδα «Hurriyet».

Την ίδια ώρα μέσα ενημέρωσης της γειτονικής χώρας μετέδωσαν την Πέμπτη πως ο υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, βρίσκεται κοντά στα σύνορα με την Ελλάδα.

Όπως αναφέρει το τουρκικό πρακτορείο Anadoul, ο Ακάρ μαζί με την τουρκική διοίκηση Ενόπλων Δυνάμεων διενεργούν επιθεωρήσεις σε στρατεύματα στα σύνορα.

Ειδικότερα, ο τούρκος υπουργός, μαζί με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου, στρατηγό Γιασάρ Γκιουλέρ, τον Διοικητή Ουμίτ Ντουντάρ και τον Διοικητή των Εναερίων Δυνάμεων της Τουρκίας, Χασάν Κουσουκακγιούζ και τον Ναύαρχο Αντνάν Οζμπάλ πραγματοποιούν επιθεώρηση και έρευνες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: