Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ εν αποστρατεία: «Έρχονται τρία εντάλματα σύλληψης»

Κοινοποίηση:
manos_daskalakis_roula_pispirigou

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης, συνελήφθη η 33χρονη μητέρα. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι η τελευταία σύλληψη, καθώς έρχονται και άλλες.

Ειδικότερα, τουλάχιστον τρεις, «βλέπει» ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών και Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία, Χρήστος Ρουγκάλας.

«Ου! Σίγουρα»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, μετά την ανίχνευση ιδιαίτερα μεγάλης ποσότητας κεταμίνης στο αίμα του παιδιού, που σύμφωνα με το διαβιβαστικό της αστυνομίας το σκότωσε.

Ο κ. Ρουγκάλας μιλώντας στον ΑΝΤ1 αναφέρθηκε σε συλλήψεις. «Τουλάχιστον τρεις πιστεύω εγώ» σχολίασε και σε ερώτηση για το αν ένα από τα εντάλματα σύλληψης θα αφορά τον Μάνο Δασκαλάκη απάντησε «ου! Σίγουρα».

Όσον αφορά την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, ο κ. Ρουγκάλας είπε πως «νομίζει» πως θα συλληφθεί ενώ «για τον τέταρτο δεν θέλω να πω τίποτα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: