Στο σφυρί η παραθαλάσσια βίλα του….

Κοινοποίηση:
Screen-Shot-2019-02-08-at-3.32.06-pm

Το ηλεκτρονικό «σφυρί» θα ξαναχτυπήσει στις 13 Φεβρουαρίου για την παραθαλάσσια βίλα της συζύγου του εκλιπόντος δημοσιογράφου και πρώην διευθυντή της «Ελευθεροτυπίας» Σεραφείμ Φυντανίδη, Βιργινίας Βεντουράκη.

Η πολυτελής μονοκατοικία με δυο ξενώνες, συνολικού εμβαδού 564 τετραγωνικών μέτρων, βρίσκεται στην Καρδιανή της Τήνου μέσα σε οικόπεδα συνολικής έκτασης 5.600 τ.μ. Πρόκειται για ένα ονειρεμένο σπίτι με ιδιωτική πισίνα 40 τετραγωνικών, πέργκολες και μπάρμπεκιου, το οποίο τις μέρες της μεγάλης «δόξας» του είχε φιλοξενήσει πολύ γνωστά ονόματα της πολιτικής ζωής της χώρας που επιθυμούσαν να περάσουν ήρεμες διακοπές δίπλα στο κύμα!

Μάλιστα, ο Σεραφείμ Φυντανίδης, που έχτισε τη βίλα στα μέσα της δεκαετίας του ΄90, είχε επιμεληθεί ο ίδιος τη διαμόρφωση του τεράστιου κήπου, ενώ η σύζυγός του η οποία είναι interior designer, είχε αναλάβει να τη διακοσμήσει.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το εν λόγω ακίνητο βγαίνει σε πλειστηριασμό. Η διαδικασία είχε γίνει και άλλες φορές στο παρελθόν, όμως όλοι οι προηγούμενοι πλειστηριασμοί απέβησαν άγονοι, καθώς το τίμημα ήταν υψηλό. Αυτήν τη φορά, η τιμή εκκίνησης του πλειστηριαζόμενου ακινήτου που βγαίνει στο «σφυρί» για οφειλή 4.616.555 ευρώ, έχει οριστεί στο εντυπωσιακό για τα ελληνικά δεδομένα ποσό των 1.400.000 ευρώ!

Πηγή: dikastiko.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: