Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Γκουστάβο Ενρίκε!

Κοινοποίηση:
Γκουστάβο Ενρίκε

Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκονται στον Ολυμπιακό με φόντο την όσο το δυνατόν ποιοτικότερη ενίσχυση του ρόστερ σε όλες τις γραμμές, ενόψει της απαιτητικής συνέχεις που περιμένει την ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι Πρωταθλητές Ελλάδας επιχειρούν τις τελευταίες ώρες της εμβόλιμης μεταγραφικής περιόδου να ενισχυθούν καις το κέντρο της οπισθοφυλακής. Με το νέο όνομα που προκύπτει στο προσκήνιο να προέρχεται από την… ίδια ομάδα από την οποία αποκτήθηκαν οι Ροντινέι και Ραμόν! Την Φλαμένγκο.
Ο λόγος για τον υψηλόσωμο (1,96μ.) Βραζιλιάνο στόπερ Γκουστάβο Ενρίκε του οποίου το συμβόλαιο στην κάτοχο του Κόπα Λιμπερταδόρες έχει ισχύ ως τον Δεκέμβριο του 2023.
Ο Γκουστάβο Ενρίκε ανήκει στη Φλαμένγκο από το 2020, όταν και είχε αποκτηθεί από τη Σάντος. Μέσα στο 2021 πραγματοποίησε 35 εμφανίσεις, έχοντας και τρία γκολ και τρεις ασίστ, ενώ μέσα το 2022 μέτρησε 30 συμμετοχές με ένα γκολ.
Αξίζει να τονιστεί ότι πέρυσι το καλοκαίρι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε ακουστεί για λογαριασμό της ΑΕΚ, αλλά η περίπτωσή του τελικά δεν είχε προχωρήσει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: