ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ “ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ” ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΣΚΑ- ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ, “ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ”, ΑΠΟΒΟΛΕΣ, ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ; ΤΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ

    Κοινοποίηση:
    PETSAS

    Τα γράφαμε, τα λέγαμε, δεν μας πίστευαν και όμως είναι γεγονός! Ο Στέλιος Πέτσας μιλώντας σήμερα στο κρατικό κανάλι μίλησε για συνέπεις, κυρίως προς τους γονείς, για τα παιδιά που δεν θα φορούν μάσκες στο σχολείο.

    «Δεν πρέπει να τιμωρείται το παιδί για την ανευθυνότητα ενός γονέα. Θα πρέπει όλοι να είμαστε υπεύθυνοι. Να ακούμε τις συμβουλές των ειδικών» είπε και πρόσθεσε: «Το βασικό ζήτημα είναι να πειστούν οι γονείς και οι μαθητές, ιδίως μεγαλύτερης ηλικίας, ότι είναι για την υγεία τους η χρήση της μάσκας».

    Αναλυτικά η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου:

    «Δεν πρέπει να τιμωρείται το παιδί για την ανευθυνότητα ενός γονέα. Θα πρέπει όλοι να είμαστε υπεύθυνοι. Να ακούμε τις συμβουλές των ειδικών. Όπως λέχθηκε χθες δεν υπάρχει κανένα ζήτημα, ούτε όσον αφορά την προσοχή του μαθητή στο μάθημα με τη χρήση της μάσκας, ούτε όσον αφορά την υγεία του. Επομένως, το βασικό ζήτημα είναι να πειστούν οι γονείς και οι μαθητές, ιδίως μεγαλύτερης ηλικίας, ότι είναι για την υγεία τους η χρήση της μάσκας.

    Τώρα, εάν δεν φορά κάποιος μάσκα, δεν μπορεί να θέτει σε κίνδυνο τους υπόλοιπους συμμαθητές του στην τάξη. Το πλέγμα των μέτρων για την αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων -που φυσικά θα υπάρχει- θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Αλλά σε μεγάλο βαθμό, μην κρυβόμαστε, εξαρτάται από το κάθε σχολείο, από τον εκπαιδευτικό και γι’ αυτό τους θέλουμε όλους συμμάχους και πρεσβευτές όλων αυτών των πολιτικών που εφαρμόζουμε, για την προστασία της Δημόσιας Υγείας».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    74 Σχόλια

    1. Θα επιβάλεις στο τετράχρονο να φοραει μάσκα. Ελάτε στα καλά σας ρε. Και τώρα γιατί επιβάλλονται σε όλους και στην αρχή του λοκ ντάουν έλεγαν μάσκες δεν πρέπει να φοράνε οι υγιείς.

    2. μας υποχρεωνουν να βαλουμε τις μασκες ενω οι δικες τους επεσαν κ αποκαλυφθηκαν προσωπα ετοιμα να εφαρμοσουν τα βρωμικα σχεδια τους ,θα περιμενουμε ακομη? θα ξεφτιλιστουμε ακομη? θα χασουμε το φιλοτιμο μας ? την τολμη μας? την αξιοπρεπεια μας? ειμαστε οι πολλοι κ οι δυνατοι κ ειναι οι λιγοι κ οι αδυνατοι ειναι ηδη φοβισμενοι κ τρεμουν ειδικα τωρα που αποκαλυφθηκε ο ρολος τους γιαυτο κ μας απειλουν φανερα πια ,ειμαστε οι καλοι κ ειναι οι αλητες

    3. Ισχύς εν τη ενώσει. Φανταστείτε να κινηθούμε ενωμένοι , σαν μια γροθιά , γνωρίζοντας για τί θέλουμε να πολεμήσουμε και τι πρέπει να θυσιάσουμε για αυτό. Είναι ένα τσούρμο υπηρέτες ξένων συμφερόντων , οι οποίοι με απόλυτη ελευθερία μαγειρεύουν την ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων , οργανωμένο το έγκλημα. Πρέπει να οργανωθούμε μήπως και εμείς;
      Υ.Γ. : Τάσσομαι υπέρ της παιδείας σε θέματα υγιεινής. (Γονείς να μαθαίνουν στο παιδί πως να χρησιμοποιεί αγκώνα όταν φταρνίζεται , πλύσιμο χεριών , τα απλά βασικά.) Το αναφέρω γιατί κακά τα ψέματα στην πλειοψηφία δεν συμβαίνει αυτό.

    4. ΓΑ…Ω ΤΟ ΠΕΤΣΑ ΤΟ ΚΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ 30ΧΡΟΝΙΑ,ΤΑ ΑΛΛΟΘΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ

    5. ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΙΡΑΝ ΙΡΑΚ ΑΥΓΑΝΙΣΤΑΝ ΣΟΜΑΛΙΑ & ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ..ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ

    6. Καταρχήν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Πέτσας είναι μεγάλος εκβιαστής και τραμπούκος γι αυτά που λέει.
      Ας διαβάσει το χτεσινό φύλλο του Μακελειό που λέει για τα προβλήματα υγείας που δημιουργεί η μάσκα στους μαθητές και μαθήτριες.
      Προτείνω στους αναγνώστες του Μακελειό να ψάξουν και να διαβάσουν τι είπε ο πρόεδρος της Γκάνας για το στημένο κόλπο με τον κορονοιο από τους Ροκφέλλερ. Για πολλές αποκαλύψεις που όλοι στην κυβέρνηση ΝουΔου θα χάσουν ξανά την γη από τα πόδια τους.

    7. ‘Οποιος ξεφτλισμένος θελήσει ας έρθει να μου πάρει την επιμέλεια των παιδιών μου.
      Φτύνω αίμα να μεγαλώσω εφτά παιδιά και κανένας πούστης πολιτικός δεν μου έχει δώσει δεκάρα τσακιστή.
      ΑΠΕΝΕΝΤΙΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΤΟΥΣ…
      ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΑΣ ΚΟΠΙΑΣΕΙ.-

    8. Και ολο αυτο βγαζει κυβερνησεις …….τελεικα εχετε καλυτερους μανατζερς απο οτι σας αξιζει

    9. Ένα παιδομάζωμα έκαναν τα κομμούνια τότε στο συμμοριτοπόλεμο και ένα θα κάνουν τώρα οι νεοταξίτες μασώνοι της ψευτοδεξιάς του μαλα-κούλη

    10. Ρε σεις αυτοί δεν ήταν που πριν 4 μήνες έλεγαν ότι οι μάσκες δεν είναι για γενική χρήση και δεν προσφέρουν καμία προστασία; Τώρα όχι μόνο το γύρισαν αλλά τιμωρούν κι αυτούς που δεν υπακούν στις διαταγές τους. Πιο ξεφτίλα πεθαίνεις.

    11. Νομίζετε ότι είσαστε άτρωτοι, και νιώθετε βασιλιάδες !! επί της γης.Σε κάθε δράση υπάρχει αντίδραση(που τόσο λυσσαλέα πολεμάτε), Να ξέρετε όμως γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος…

    12. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΕΛΟΙΟΙ
      ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ

    13. Διαβασα τα σχολια και καταλαβα οτι οι γονεις και οι κασιδες πρεπει να βαλουν μασκα και να πανε σχολειο. Εχετε εκτελεσει την Ελληνικη γλωσσα ρε καρναβαλια.

      1. Εσύ κάνεις παρατηρήσεις για τη γλώσσα γράφοντας σε ατονικό σύστημα. Άντε γεια δηλαδή.

    14. ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ …….ΚΑΙΝ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΝΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΑΣ ΚΟΠΙΑΣΕΙ……ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΦΟΡΑΩ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΚΑΙΝΒΑΛΟΥΝ ΟΣΑ ΠΡΟΣΤΗΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ….

      1. σωστα. και να κανεις δηλωση αμα αρρωστησει αυτος η εσυ , να μην δικαιουστε νοσηλειας

        1. re si pithikare onoma ke stin ousia,ise teras dianias ke adikise pou den se ehoun akoma ankalipsi sti NASA,re gelio valkaniko ipokimeno ke greek culero.

        2. μην ανησυχείς ούτε για σένα θα χει !!πρόλαβαν οι λαθρο να παν στα νοσοκομεια μας κι εσυ κάτσε στην ουρά εξυπνάκια

        3. Εσύ ζώνη ασφαλείας φοράς πάντα όταν είσαι σε αυτ/το;Όχι;να κάνεις και εσύ δήλωση ότι αν τρακάρεις και τσακιστείς δεν δικαιούσαι νοσηλεία.Το πρόβειο που σου απαγόρευσε ο καρδιολόγος το τρώς;Δήλωση ότι αν πάθεις έμφραγμα δεν θέλεις νοσηλεία.Το τσιγαράκι που στρίβεις που σου είπε ο πνευμονολόγος και ο ουρολόγος ότι προκαλούν καρκίνο στους πνεύμονες και στην ουροδόχο κύστη το καπνίζεις;Δήλωση ότι δεν θες νοσηλεία.Όταν κάνεις σεξ παίρνεις προφυλάξεις;Γιατί όταν κολλήσεις τίποτα να κάνεις και για αυτό δήλωση.Ελπίζω βέβαια να μην πάθεις τίποτα από όλα αυτά.Αλλά αν πάθεις να το σκεφτείς καλά πρίν πας στο δημόσιο νοσοκομείο και να ζητήσεις περίθαλψη.

    15. Ολι οι ξεκολλες μαζεμένες. Ρε ουστ ολοι την ειδαν στρατηγοι τα βλαχαδερα που μαζευτηκαν στην Αθήνα

    16. Στα πάντα όλα τα θέματα το κλεφτοπαρεάκι του πιθηκούλη
      εφαρμόζει των γκέιτς-σόρος-μέρκελ τις εντολές.
      Σε αντάλλαγμα για το ξεπούλημα των εθνικών θεμάτων,
      την φτωχοποίηση,την αποχριστιανοποίηση και τον λαθρεποικισμό,
      έχουν το ελεύθερο να βουτάνε κ να μοιράζονται σαν λάφυρα το δημόσιο χρήμα.
      Με τις μάσκες κάνουν τρελές κονόμες και
      ετοιμάζουν το έδαφος για μεγάλα φαγοπότια με τα εμβόλια,
      συμμορίτες δίχως ίχνους πατριωτισμού.

      1. pou na ihes tin gnosi gi’afto pou erhete,idios se tritokosmikes hores,tous epomenous mines eformozontas kata grmma tis entoles pou tous ehoun dothi to implement the social agenta.xekopste apo ta ahouria news pou vomvardizeste kathimerinos-ektos the Makeleio.gr-ke enimerothite apo American reliable alternative media.

    17. Ζήτω ο μουσουλμανισμός;;; ….δεν θέλατε Μπουργκά και μαντίλα; Πάρτε τώρα μάσκες. Πόσα τεστ την ημέρα γίνονται μας ενημερώνει κάποιος; Πόσα τεστ γινόταν την εποχή του lockdown; Έχει κάνει κάποιος νεκροψία στους νεκρούς από κορωνοϊο; Υπάρχουν αποτελέσματα; Κολάν τα παιδιά στην τάξη ενώ έχουν πάνω από το κεφάλι τους το δάσκαλο και βρίσκονται καθισμένα σε θρανία και δεν κολάν στο διάλειμμα που λογικό να παίζουν δίπλα δίπλα και φυσικά να έχουν ακουμπήσει τα ίδια αντικείμενα με τα παιδιά της άλλης τάξης που έκαναν διάλειμμα σε προγενέστερο χρόνο. Ρε μας δουλεύετε; Τουλάχιστον κρατήστε μια ισορροπία και σοβαρότητα σε αυτά που λέτε και μην μας τρελάνετε με τέτοιο βομβαρδισμό ειδήσεων γιατί και ο τελευταίος με καλοπροαίρετη σκέψη θα σας αμφισβητήσει. Βγαίνετε με μάσκες και καλά παντού για τον πανικό και μόνο και αμέσως μετά βρίσκεστε στα γραφεία σας και στα μπαρ με τους κολλητούς, κολλητά. Ε ποιος σας φταίει μετά; Τα fake news;

    18. θα βρεθεί κάποιος μάγκας να τους τσακίσει στο ξύλο όλους αυτούς τους χουντεικους ???????????

    19. Η ανευθυνότητα του γονέα υπάρχει μόνο από το τι ψηφίζει όλα αυτά τα χρόνια,

    20. Είναι (γενικά οι κυβερνώντες) αυτοί που φώναζαν κατά της ποδιάς , γιατί μετατρέπει τα παιδιά σε μια άμορφη μάζα και παραπέμπει σε χουντικά καθεστώτα….

      Κάντε την σύγκριση με την επιβολή της χρήσης μάσκας…….

    21. Αχ Παπαδοπουλεεεε που είσαι???
      Μας λείπεις!

    22. Εχει κατεβασει τα σωβρακα ο Κουλης για να αποφυγει συγκρουση με Τουρκια αλλα ερχεται τετοια πουτσα απο απεναντι που θα την φαει ολοκληρη, θα φτασει στον πατο του. Κ δυστυχως, δυστυχεστατα, μονο αυτο μπορει να αποβαλλει αυτη τη βρωμερη πολιτικη ταξη που εχει ρημαξει την Ελλαδα απο ρη μεταπολιτευση κ εντευθεν!

      1. αν γίνει πόλεμος ο κουλης θα γίνει καπνουλης όπως όλα τα 300 λαμογια της βουλής εμείς θα φάμε τον π@!#$$

    23. -Λίγο χρόνο ακόμη και οι αταξίες, οι χρεωκοπίες θα εμφανισθούν παντού.
      -Το συμφέρον μας απεναντίας είναι να εκφυλίζονται οι Χριστιανοί.
      -Να γιατί είναι αναγκαίο να καταστρέψουμε την πίστη, να αποσπάσουμε από το νου των Χριστιανών αυτή την ίδια την αρχή της Θεότητας και του Αγίου Πνεύματος, για να υποκαταστήσουμε στη θέση τους τους υλικούς υπολογισμούς και τις υλικές ανάγκες.
      -Πρέπει να διαταράζουμε διαρκώς σε όλες τις χώρες τις σχέσεις του λαού και της κυβερνήσεως, να κουράζουμε όλο τον κόσμο με το χωρισμό, την έχθρα, το μίσος και με το μαρτύριο της πείνας, του εμβολιασμού των ασθενειών, της αθλιότητας, για να μη βλέπουν έτσι οι Χριστιανοί άλλη σωτηρία παρά την προσφυγή στην πλήρη και ολοκληρωτική ηγεμονία μας.

    24. ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΧΑΛΑΡΑ….. Ο ΠΕΤΣΑΣ ΕΛΛΗΝΟΥΤΣΟΙ……..ΧΑΛΑΡΟΥΙΤΑ
      ΕΓΩ ΟΛΟΥΣ ΣΟΥΖΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ….. ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΣΚΕΣ……
      50 ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΣΤΟ ΦΕΙΣ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΞΕΣΗΚΩΜΟ… ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΥΝ Κ ΑΥΤΟΥΣ… Κ ΤΕΛΟΣ…..

      1. Den,Maria mou…tous lipi i gnosi,tous lipoun i axies pou me to tharros ke tin andria tha itan efikto.Zoume alli mia farsa,opos itan aftos o katatregmos anthropon in late ’40s & in the ’50s in America and the countries of its influence.Take a look at the House Un-American Activities Committee and you’ll get a picture of what is coming.The only difference is that people then were labeled as communists for their thoughts and for fighting for social justice in America and they were ridiculed,prosecuted and their lives destroyed.Today the prosecution would be if you don’t accept their crap based on medical and scientific fraud based in nefarious agenda that the sociopaths of the global “elite” cabal have worked for decades in secrecy and with the indent.Their agenda is ready to be implemented now because they got the technology and with the upcoming new vaccine,like nothing before,they will change the human DNA.Search for Dr.Carrie Madej,MD Human 2.0 and do your homework carefully by going to the American Alternative Media.Hard rain is gonna fall in the coming months where January 2021 is crucial for the future of humans with no humanity.

    25. καλά θα τους κάνουν. Στην αρχη μας λέγατε είναι μούφα. αμα αρχίσουν να ανεβαινουν τα κρουσματα και οι διασωληνωμένοι ασθενεις θα μας λέτε μετά παιδιά φορέστε όλοι μάσκες δίκιο είχαν. τι θα κάνουμε δηλαδή? διαλέξτε τι θέλετε. Να κολλησετε ιό και να ρισκάρετε να πεθάνετε?

      1. Να βρεις γρηγορα το τηλεφωνο του ο.κ.α.ν.α χρειαζεσαι επειγοντως απεξαρτηση!!!!

      2. Πόσους έχεις δει να αρρωστήσουν από την φονική πανδημία εκεί που μένεις ; Αν ζούσαμε αυτά που βλέπαμε στις ταινίες θα ήταν αδύνατον να μην γνωρίζαμε άτομα που αρρώστησαν από τον ιό. Οι άνθρωποι που στην εργασία τους συναναστρέφονται με πολύ κόσμο έχουν αρρωστήσει ή έχουν ακούσει για κάποιον να αρρώστησε ; Τα παιδιά μικρής ηλικίας θα αρρωστήσουν γιατί δεν μπορούν ακόμη να διαχειριστούν κάτι τέτοιο. Δεν μπορείς να έχεις τμήματα στα σχολεία με πολλά παιδιά και να απαιτείς από ένα 7χρονο να έχει την αντίληψη να διαχειριστεί μία μάσκα που αν δεν την χρησιμοποιήσεις σωστά είναι σίγουρο ότι θα αρρωστήσεις. Να φροντίσουν τα σχολεία και να έχουν τμήματα με λίγα παιδιά. Θα έχουν μέσα 20 παιδιά και θα μιλάνε για μάσκα ; Πάντως οι γονείς σίγουρα δεν θέλουν να αρρωστήσουν τα παιδιά τους. Και φαίνεται πως η κυβέρνηση με αυτά που πάει να επιβάλει δεν νοιάζεται ούτε για την υγεία των παιδιών

      3. απ μασκες θα πεθανει κοσμος ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

      4. Αν ο ιός είχε την επικινδυνότητα που λένε θα είχαμε καμιά 100.000 θύματα στην Ελλάδα. Και είχαμε και έχουμε άπειρους συνωστισμούς. Εδώ έχουν παραδεχτεί ότι περνάνε ασθενείς που πεθάνουν από άλλες αρρώστιες ως θανάτους του ιού.

      5. ego thelo na mou pis se pio voskotopo voskas na sou rihno sano ke pali sano kathe mera gia threftari.

    26. Χούντα με μανδύα δημοκρατίας και εννοείται όλοι οι δημοσιογράφοι μαζί τους

    27. ΞΟΥ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ…..ΣΤΟΝ ΠΟΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΣ,ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ “ΚΑΛΟ “ΜΑΣ.
      ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    28. Παίδες δεν μιλάμε πλέον για κορωνοιο… Μιλάμε ξεκάθαρα για κορόιδο.. ιό.

      1. Εμβολίο της Οξφόρδης: Οι κατασκευαστες αποποιούνται κάθε ευθύνη για παρενέργειες
        «Κάθε παραγωγός που διαθέτει ένα ελαττωματικό προϊόν στην αγορά είναι υπεύθυνος για αυτό

        22/08/2020

        Οι κατασκευαστές του εμβολίου της Οξφόρδης για τον κορωνοϊό αποποιούνται κάθε ευθύνη για παρενέργειες από την μαζική χρήση του από τους κατοίκους των χωρών που θα το προμηθευτούν.

        Στις ΗΠΑ συνηθίζεται οι φαρμακευτικές εταιρείες να αποποιούνται τις ευθύνες για τα προϊόντα τους αλλά όχι στην Ευρώπη. Το ότι η εταιρεία βιάζεται να αποποιηθεί ευθύνες για τυχόν παρενέργειες σημαίνει ότι και οι ίδιοι ανησυχούν για το πόσο γρήγορα παρασκευάστηκε το εμβόλιο. Μέχρι αυτή την στιγμή το μόνο εγκεκριμένο εμβόλιο είναι το ρωσικό το οποίο ήδη το έχουν αγοράσει 20 χώρες. Η φαρμακευτική εταιρεία AstraZeneca, η οποία αναπτύσσει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού υπέβαλε το «ασυνήθιστο» αίτημα να αποποιηθεί κάθε ευθύνης και να μην θεωρηθεί ένοχη για τυχόν παρενέργειες που θα προκύψουν από αυτό, σύμφωνα με τους brusselstimes.

        Καθώς εισέρχεται στα τελικά στάδια των δοκιμών σε ανθρώπους για την ανάπτυξη του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, η φαρμακευτική AstraZeneca έχει υποβάλει αρκετά αιτήματα για μελλοντικές αξιώσεις ευθύνης όπως αναφέρει το κυπριακό sigmalive. Σύμφωνα με εκτενές άρθρο της Gabriela Galindo στην «Brussels Times» (21/08/2020) οι ειδικοί, σε θέματα υγείας και ιατρικού δικαίου το χαρακτήρισαν από «ασυνήθιστο» («exceptional») μέχρι και «σοκαριστικό» («shocking»).

        «Στις ΗΠΑ, είναι σύνηθες οι εταιρείες να καλύπτουν τον εαυτό τους με αυτόν τον τρόπο, αλλά στην Ευρώπη, αυτό είναι ασυνήθιστο», δήλωσε στην βελγική «HLN» ο Stefaan Callens, Καθηγητής Ιατρικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο KU Leuven. Ο Thierry Vansweevelt, επίσης Καθηγητής Ιατρικού δικαίου Στο Πανεπιστήμιο της Αμβέρσας χαρακτήρισε το αίτημα της AstraZeneca «πολύ ασυνήθιστο» και μάλιστα «ελαφρώς σοκαριστικό», λαμβάνοντας υπόψη τους υφιστάμενους κανονισμούς της ΕΕ σχετικά με την ευθύνη των εταιρειών για ό, τι διαθέτουν στην αγορά.

        «Υπάρχει μια ευρωπαϊκή οδηγία για την ευθύνη των προϊόντων», δήλωσε ο Vansweevelt. «Κάθε παραγωγός που διαθέτει ένα ελαττωματικό προϊόν στην αγορά είναι υπεύθυνος για αυτό χωρίς εξαιρέσεις. Δεν μπορεί κάποιος να ξεφύγει από αυτό», δήλωσε.

        Ωστόσο, ο Ruud Dobber, στέλεχος της AstraZeneca, δήλωσε στο «Reuters» (30/07/2020) ότι οι περισσότερες χώρες με τις οποίες η εταιρεία του υπέγραψε συμφωνίες προμηθειών έχουν ήδη αποδεχτεί αυτό το αίτημά τους. Αρνήθηκε ωστόσο να κατονομάσει ποιες είναι αυτές οι χώρες. Ο Dobber είπε επίσης ότι η AstraZeneca απλά «δεν μπορεί να αναλάβει το ρίσκο» να έρθει αντιμέτωπη με τις όποιες ευθύνες εάν «σε τέσσερα χρόνια το εμβόλιο εμφανίζει παρενέργειες. Στις συμβάσεις που έχουμε συνάψει, ζητάμε αποζημίωση. Για τις περισσότερες χώρες είναι αποδεκτό να αναλάβουν αυτό το ρίσκο στους ώμους τους, επειδή είναι προς το εθνικό τους συμφέρον », πρόσθεσε.

        Από τις 300 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου που έχουν ήδη εξασφαλιστεί από την ΕΕ, περίπου 4 εκατομμύρια προορίζονται για το Βέλγιο και θα χρησιμοποιηθούν για τον εμβολιασμό των ομάδων του πληθυσμού που είναι πιο ευάλωτες στον ιό. Την Πέμπτη, μια συμβουλευτική επιτροπή, επιφορτισμένη με την ενημέρωση της βελγικής κυβέρνησης για πιθανά εμβόλια κορωνοϊου, έδωσε το πράσινο φως στη συμφωνία που πρότεινε η AstraZeneca για το εμβόλιό της, αναφέρει η «Le Soir».

        Η συμβουλευτική επιτροπή δεν έβλεπε κάποιο λόγο για να μην αποδεχτεί η βελγική κυβέρνηση τους όρους της συμφωνίας, όπου τους καθόρισε η φαρμακευτική εταιρεία. Ωστόσο, η τελική απόφαση της ομοσπονδιακή κυβέρνησης εκκρεμεί. Η Ομοσπονδιακή Υπουργός Υγείας του Βελγίου Maggie De Block δήλωσε πως μέχρι στιγμής δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία και ότι οι διαπραγματεύσεις με την εταιρεία συνεχίζονται.

        «Ενημερωνόμαστε καθημερινά», είπε στο «HLN» και πρόσθεσε: «Δεν θέλουμε αυτή τη ρήτρα, άλλα κράτη μέλη δεν την θέλουν, και ούτε και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή». Οι ρήτρες αποποίησης ευθύνης σε προϊόντα αποτελούν πολύ δύσκολο κομμάτι στις διαπραγματεύσεις μεταξύ ΕΕ και άλλων φαρμακευτικών εταιρειών, καταλήγει το δημοσίευμα της «Brussels Times».

    29. Χαχαχα τι λες ρε παπαρα πέρα από τις μάσκες που δεν φοράς και λες Για παγουρακια;θαρρείς και δεν εχουνδικατους παγουρακια η μπουκαλάκια εσένα και το μπουρδελοσου θα περιμέναμε αλλά μπροστά στι μίζα είστε ης θέση να μοιράζετε και προφυλακτικά. Γελοίοι γραφικοί

    30. Σημερινη ειδηση ξαναεκλεισαν τα σχολεια στην νοτια κορεα βαζω το link να μην λενε οτι μεταδιδουμε ψευδεις ειδησεις.

      usnews.com/news/world/articles/2020-08-24/asia-today-many-schools-close-again-amid-south-korea-spike

    31. Τί τα γράφατε και…δικαιωθήκατε???!!!!!!! Ετσι λέτε όλοι σας!!!! Απλώς τα γνωρίζετε από κάποιες πηγές και τα προαναγγέλετε για να μας έλθουν πιό…μαλακά, πιό…πεσκέσι!!! Αλλοίμονο στην ανθρωπότητα, αλλοίμονο στη χώρα μας!!!!!!!!!!!

    32. Η κυβέρνηση τι θέλει; Να εμβολιαστούν όλοι (με άγνωστο αριθμό εμβολίων,ίσως να χρειάζονται δυο-τρία το χρόνο) και εν καιρώ να λάβουν όλοι το ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού επί του σώματος τους (όπως γίνεται με τα κατοικίδια ζώα εδώ και πολύ καιρό),το οποίο μπορεί να είναι και το χάραγμα. Δεν θέλουν αμφισβητίες,θέλουν να τους παρακαλάνε οι πολίτες για να λάβουν τα εμβόλια και τα πιστοποιητικά. Προσπαθούν με τη προπαγανδιζόμενη «θειϊκή τελειότητα» της επιστήμης να καταστείλουν κάθε νοητική διεργασία και να καθυποτάξουν νόες και συνειδήσεις. Το ότι οι τέλειοι αδιαμφισβήτητοι «θεοί-επιστήμονες» τους πέφτουν σε συνεχείς αντιφάσεις δεν τους απασχολεί. Το ότι υπάρχουν μη κυβερνητικοί επιστήμονες που λένε άλλα επίσης δεν τους απασχολεί. Όπου δεν περνάει αυτό μανιωδώς βούλονται να προχωρήσουν σε καταστολή.

    33. Ειναι να γελας οταν σου λενε σε αυτη την χωρα να αναλαβεις τις ευθυνες σου.
      Απο αριστερουληδες και ναζουλιδες θα γινουμε αντιμασκουληδες και μασκουληδες .
      ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ

    34. Να πάτε στο διάολο ολοι σας. Χουντοσυμμορία !

    35. “Το βασικό ζήτημα είναι να πειστούν οι γονείς και οι μαθητές” ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ @ΡΧΙΔΙ ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ…ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ “ΠΑΓΟΥΡΙΑ” ΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ…ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΧΝΑ!!!

    36. Οι οδηγίες των ειδικών είναι ο πιτσιρικάς στο σχολείο να βλέπει το φιλαράκι του, τον κολλητό του ως έναν εν δυνάμει δολοφόνο που θα τον σκοτώσει. Οι οδηγίες των ειδικών είναι να μάθουν τα παιδιά να μισούν τον φίλο τους και τον συμμαθητή τους, όλοι μπορεί να τον σκοτώσουν. Και πάλι καλά που δεν είπαν στα παιδιά να πηγαίνουν με όπλα στο σχολείο και όταν βλέπουν κάποιο άλλο παιδί χωρίς μάσκα να το πυροβολούν, υπαρχει η περίπτωση να είναι ένας δολοφόνος!! Όχι στο μίσος που σπέρνει η κυβέρνηση ανάμεσα στα παιδιά. Κοινωνία αλληλεγγύης αγάπης κοινωνικοτητας. Όχι στην κοινωνία του μίσους για τον διπλανό σου που προετοιμάζει η κυβέρνηση.

    37. «Δεν πρέπει να τιμωρείται το παιδί για την ανευθυνότητα ενός γονέα. Θα πρέπει όλοι να είμαστε υπεύθυνοι. Να ακούμε τις συμβουλές των ειδικών» …ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΜΙΛΑΕΙ… ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΚΑΙ “ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΠΙΘΗΚΟΥ” ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΜΕΤΑ

      1. Και δεν πας εσύ στην ζούγκλα βρε άσχετε!!!! Ξαφνικά δηλαδή γέμισε ο κόσμος με φορείς δολοφόνους που θα μεταδίδουν θανατηφόρους ιούς στους διπλανούς???!!! Πού τα βρήκατε όλα αυτά και τα λέτε χωρίς γνώση και χωρίς ντροπή!!!!!! Και πώς θα μπορεί να σταθεί λογικά και επιστημονικά η θεωρία της δήθεν πανδημίας, τουλάχιστον για την Ελλάδα, όπου σε 11.000.000+ πληθυσμό απεβίωσαν από…κορωνοιό ή με κορωνοιό 242 άτομα σε 6 μήνες!!!, δηλαδή ποσοστό 0,002%, ή 2 άτομα(μάλλον 1 δηλαδή, άν βάλουμε και την υπερβολή της απόδοσης θανάτων σε κορωνοιό, εξάλλου το παραδέχτηκε ο ίδιος ο Τσιόρδας δημόσια) σε 100.000 πληθυσμό, σε 6 μήνες !!!!!!!!!!!!!!!! Και γιατί τότε σε χειρότερες καταστάσεις από εποχιακή γρίππη στο παρελθόν δεν χρησιμοποίησαν τέτοια κατασταλτικά μέτρα, με καταστροφικές συνέπειες για την οικονομία και την χώρα μας γενικά???!!!!!!!!

      2. Με τους μαλακές σαν κι εσένα δε ξέρω τι θα κάνουμε

      3. Η ανευθυνότητα του γονέα υπάρχει μόνο από το τι ψηφίζει όλα αυτά τα χρόνια,

      4. εσυ στην σπηλιά σου ζωον που θα μας κάνεις και κουμάντο !! γλείψε την κυβέρνηση θα φας καλά ουγκανο

    38. Και θέλεις να πιστέψουμε οτι σας ενδιαφέρει η υγεία η δίκη μας και των παιδιών μας αν είναι δυνατόν .
      Άλλα ειναι τα σχέδιά σας

    39. Έχει πέσει γερή διαταγή από το νεοταξικό κέντρο από για την καταστολή των ανθρωπίνων ελευθεριών με αιτιολόγηση τον ιό. Δε δέχονται καμιά αντιγνωμία. Τώρα φαίνεται το πόσο διαβρωμένες ήταν οι κυβερνήσεις από τη νέα τάξη. Το σύνταγμα το διαολόστειλαν κανονικά και δεν τρέχει τίποτα.

    40. ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΓΕΛΑΤΕ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ
      ΡΕ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΓΑΜΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ

      1. ΠΡΟΤΑΣΗ, ΚΑΘΕ ΓΟΝΕΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ…

        1/ ΔΕΝ ΘΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΙ ΑΥΤΟΣ Η Τ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΕΑΝ ΝΟΣΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ….
        2/ΘΑ ΔΙΩΧΘΕΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΙΟ

        ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

        1. Ισχυει κ στην “κλασσικη” εποχικη γριπη αυτο ; Στις ανεμοβλογια;Ερπη; Ή η καραντινα ειναι απαντηση σε ολα;
          Παντως το αυθεντικο ενδιαφερον σου για το καλο του συναθρωπου..παιρνει Νομπελ.
          Προφανως εισαι της κατηγοριας εκεινων που ρωτουν “Εισαι Χριστιανος εσυυ;;”

        2. Είναι τρελοί να βάλουν σε παιδιά δημοτικού να φοράνε μάσκα ; Θα βάλουν και στα 6χρονα; Τα παιδιά θα αρρωστήσουν από την λάθος χρήση της μάσκας και όχι από τον ιό. Δεν μπορεί ένα μικρό παιδάκι να διαχειριστεί κάτι τέτοιο. Πριν λίγο είχα μία κουβέντα και λέγαμε ότι δεν ακούσαμε από κανέναν να έχει αρρωστήσει. Και άλλοι αυτό διαπιστώνουν. Μου έχουν πει όλο αυτό το διάστημα για ένα άτομο ότι είχε αρρωστήσει τότε στην καραντίνα κοντά. Σε μια τόσο τρομακτική πανδημία που παίρνουν τέτοια μέτρα με μάσκες σε παιδάκια στα σχολεία δεν θα έπρεπε στις περιοχές που κατοικούμε και από γνωστούς να μαθαίνουμε ότι είναι άρρωστοι; Εκεί που ζεις πιο δίπλα σου έχει αρρωστήσει κάποιος ; Αυτό που πάνε να κάνουν στα μικρά παιδιά είναι έγκλημα. Ένα παιδάκι θα αρρωστήσει από την λάθος χρήση μάσκας

        3. Πες μας η κυβέρνηση τι ευθύνη αναλαμβάνει γι’αυτά που κάνει.

        4. Τί λες, ρε τρόμπα; Σε ποιους απευθύνεσαι; Στους ΠΟΛΙΤΕΣ με τα Συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα; Στους Έλληνες ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ που έχουν πληρώσει από πενήντα φορές έκαστος τα κόστη της νοσηλείας τους; Γουστάρεις το ίδιο να σου πουν και εσένα αύριο για κάτι ανάλογο που τώρα ούτε που φαντάζεσαι (και αυτό θα γίνει, αυτό προετοιμάζετε εσύ και οι όμοιοί σου που παπαγαλίζετε ό,τι έντεχνα σας φύτεψαν στο μυαλό, φαινομενικά εναντίον των άλλων σήμερα, στην πραγματικότητα εναντίον όλων, ημών και υμών, αύριο). Δεν θα γλιτώσει ποτέ αυτή η χώρα από τους ραγιάδες στο μυαλό και την ψυχή; Από τους βλάκες; Από τις μακελεμένες συνειδήσεις, τα φυτά; ΑΥΤΟΙ κατέστρεψαν την Ελλάδα. Οι Τσιπροτάκηδες και οι Σαμαροβενιζέλοι θα ήταν ΜΗΔΕΝΙΚΑ χωρίς τον στρατό των ηλιθίων τους.

        5. μιλας σαν να ειναι χολερα που εχει 30% θνητοτητα, Ενω ειναι 0,1 και αυτη αναποδεικτη εργαστηριακα, οπως και ο ιος με το υπαρχων τεστ αμφιβολης ανιχνευσης. και ποσα αλλα αναπαντητα και ποσα αλλα εικαζομενα και προπαγανδιζομενα ως απολυτη αληθεια,,

        6. 1) Υπεύθυνη δήλωση από τον ιατρό (λοιμωξιολόγο, παιδίατρο, παθολόγο, κλπ.) που υποδεικνύει την χρήση μάσκας από το ανήλικο παιδί μου,
          2) Υπεύθυνη δήλωση από τον αρμόδιο υπουργό που αποφασίζει την χρήση μάσκας από το ανήλικο παιδί μου,
          2) Υπεύθυνη δήλωση από τον εκπαιδευτικό που επιβάλει την χρήση μάσκας στο ανήλικο παιδί μου,
          με την σαφή διαβεβαίωση ότι το παιδί μου ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΛΥΝΘΕΙ από την χρήση της μάσκας, καθώς και με την ρητή δήλωση ανάληψης ευθύνης (ποινικής και αστικής) ενός εκάστου εκ των υποχρέων & υπολόγων, σε περίπτωση μολύνσεως του παιδιού μου, που η μόλυνση θα είναι απότοκος της χρήσεως μάσκας και που θα επιφέρει σοβαρό κίνδυνο στην υγεία του, στην σωματική, ψυχική και νοητική ακεραιότητά του, ακόμη και τον αιφνίδιο θάνατό του …
          Εφ΄όσον, λοιπόν, “ρόλο αναλαμβάνουν οι υπεύθυνες δηλώσεις”, αυτές επιβάλλεται να είναι αμφίπλευρες και όχι μονόπλευρες …
          Μέχρι σήμερα (εδώ και μία τουλάχιστον 10ετία), τα Ελληνόπουλα είναι αυτά που έχουν, κατά καιρούς, μολυνθεί στις σχολικές αίθουσες από ξεχασμένα λοιμώδη μεταδοτικά νοσήματα (ψώρα, ηπατίτιδα, χολέρα, φυματίωση, ιλαρά, ερυθρά, ελονοσία, πολιομυελίτιδα, ψείρα, λεϊσμανίαση, κλπ.), πλην, όμως, ΟΥΔΕΙΣ εκ των υπευθύνων (που κατά τα άλλα, ενδιαφέρονται σφόδρα, για την υγεία των παιδιών μας) ανέλαβεν την τεράστια ευθύνη των μονομερών αποφάσεων και δράσεών του …
          Καιρός είναι, λοιπόν, οι γονείς να απαιτήσουν την εξασφάλιση της υγείας των ανηλίκων παιδιών τους, καθώς και των λοιπών μελών της οικογενείας τους …
          Παρεμπιπτόντως, για τον γονέα που καταβάλει, επί δεκαετίες, στον ασφαλιστικό φορέα του, τα -διόλου ευκαταφρόνητα- χρηματικά ποσά για την κάλυψη των αναγκών της υγείας του ιδίου και των μελών της οικογενείας του, ΔΕΝ υφίσταται αποκλεισμός από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Δημοσίων νοσηλευτικών ιδρυμάτων της Χώρας …

        7. Για πες μας γιατί δεν επιτρέπουν το home schooling και να μην χρειάζεται ούτε δήλωση ούτε σχολείο ούτε μάσκα ;

          1. @IVAN θέλουν να σε ελέγχουν,γι αυτό.Στις ΗΠΑ ,το home schooling είναι δικαίωμα του πολίτη.Εδώ το κράτος επεμβαίνει παντού.

            1. Το ξέρω αυτό.Και όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και σε 16 χώρες στην Ευρώπη.Αλλά τώρα με αφορμή αυτά τα γεγονότα ας το κάνουν ελεύθερο και ας μας αφήσουν να κάνουμε ότι πρέπει για τα παιδιά μας

    41. Καλως το παιδι. Ποσα να τσεπωνει το Πετσονι ;
      Πετσα ,τα αυτια σου μοιαζουν με κεραιες 5g και στο βλεμμα σου βλεπω κατι αναμεσα σε διαολο και γκολουμ.
      «Το βασικό ζήτημα είναι να πειστούν οι γονείς και οι μαθητές, ιδίως μεγαλύτερης ηλικίας, ότι είναι για την υγεία τους η χρήση της μάσκας» 
      . Ποιον δουλευετε ;
      Εχετε ξεχασει μαλλον οτι ειστε υπαλληλοι του ελληνικου λαου. Σας εκανε προσληψη ο ελληνικος λαος-κατα βαση οι ηλιθιοι. Και μεσα σε ενα χρονο σας απελυσε. Δεν κανετε…
      Τωρα ,να σου γνωστοποιησω και κατι ακομα.
      Η Ελλας στο αιμα της ,εχει αντισωματα απο χιλιαδων ετων εισβολες, πολεμους, λοιμους ,προδοσιες ,γενοκτονιες, ξεριζωμους, εθνοκαθαρσεις, διωγμους, προπαγανδες, αηδιες, καταντιες και ποσα αλλα…
      Το ελληνικο ανοσοποιητικο ειναι πια, τοσο σθεναρο και ακμαιο που εχει αποκτησει την ανοσια της αγελης σε τοσες δυστυχιες.
      Αληθεια τι σας κανει να πιστευετε, οτι θα προσβληθει απο την απατη που μας ταιζετε ;
      Δε βλεπετε ,οτι ο ελληνικος λαος τρωει αυτα που πετατε και δεν νοσει ;
      Α, και προσοχη με τους σιδερενια σας παιχνιδια..μην εχουμε ατυχηματα. Ωριμοι “ανθρωποι” ειστε

      1. μονο με οπλα θα γινει κατι με γλυκα και φραπε δεν γινεται τιποτα αυτοι σε λιγο θα ξεπερασουν και τον αμιν νταντα

    Comments are closed.