Στο πλευρό της Μαρίνας Πατούλη, ο Λάμπης Λιβιεράτος – Τι οργανώνουν

Κοινοποίηση:
marina_patouli__1_

Η Μαρίνα Πατούλη έχει δημοσιοποιήσει εδώ και καιρό επίσημα την υποψηφιότητά της στον Δήμο Πεύκης-Λυκόβρυσης, διεκδικώντας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές τη θέση της δημάρχου απέναντι από τον ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων.

Η πρώην σύζυγος του Γιώργου Πατούλη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και μάλιστα αποκάλυψε πως και ο Λάμπης Λιβιεράτος θα βρίσκεται στο πλευρό της ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό της.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. αθηναιοι μην ξεχασετε να την βγαλετε κριμα ειναι να μην παιρνει και αυτη ενα μισθο….τοσους και τοσους καραγκιοζηδες βγαλατε

  2. Έτοιμαζονται να αδραξουν τα χρήματα του Ελληνικού λαού προσφέροντας ΚΑΘΙΣΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΥΣΗ

  3. Δεν χρειάζεται να τρυπηθής με τα δηλητήρια τών φαρμακομαφίων για να τα κακαρώσεις. Αρκεί να δείς αυτό το εκτρωματικό σφουγγαρόπανο (είτε στον ύπνο, είτε στο ξύπνιο σου) για να υποστείς απευθείας θρόμβωση καί συγκοπή καρδίας. Η φάτσα της παραπέμπει κάπου (αδιευκρίνιστα καί απροσδιόριστα) μεταξύ πατούλη καί πατούλενας.

  4. Δεν χρειάζεται να τρυπηθής με τα δηλητήρια τών φαρμακομαφίων για να τα κακαρώσεις. Αρκεί να δείς αυτό το εκτρωματικό σφουγγαρόπανο (είτε στον ύπνο, είτε στο ξύπνιο σου) για να υποστείς απευθείας θρόμβωση καί συγκοπή καρδίας. Η φάτσα της παραπέμπει κάπου (αδιευκρίνιστα καί απροσδιόριστα) μεταξύ πατούλη καί πατούλενας.

  5. Λιβιερατος απο που κι ως που στην πολιτικη?
    Αμ η πατουλαινα;

  6. Απίστευτο…..
    Σα να βλέπω το Πατούλη με ξανθιά περούκα…..

  7. κάτι πουτάνες στην Αθηνάς το 1980 βαμένες όπως και τώρα η Πατούλη, μπας και τη γαμήσει κανένας για 20 δραχμές. Τα μπουρδέλα είχαν 150 δραχμές τότε.

  8. Τωρα…κονομησαμε απο σβερκο! Και γαμω τα διδυμα αμα λαχει να πουμε που ελεγε κι ο μακαριστος Κλυν!

  9. Οπως βλεπω την φωτο αυτη αναρωτιεμαι ειναι θηλυκο η αρσενικο ;;;; Τωρα μπερδευω τους φυσιολογικους με τους λοατκι

Comments are closed.