Στο Μονομελές Αυτόφωρο ο 22χρονος επιδειξίας της Νέας Σμύρνης

Κοινοποίηση:
epideixias-1

Σήμερα αναμένεται να δικαστεί από το Μονομελές Αυτόφωρο ο 22χρονος που καταγγέλλεται ως επιδειξίας, μετά την τριήμερη προθεσμία που ζήτησε και έλαβε από το δικαστήριο.

Η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Ωστόσο σύμφωνα με ρεπορτάζ, εις βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία στην εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών και για το κακούργημα της απόπειρας βιασμού.
Θύμα του φέρεται να είναι μία 22χρονη κοπέλα που καταγγέλλει ότι της επιτέθηκε στις 6 Αυγούστου του 2020.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, εκείνη την ημέρα λίγο μετά τα μεσάνυχτα κι ενώ βρισκόταν έξω από την κατοικία της, έχοντας βγάλει τα κλειδιά για να μπει μέσα, δέχθηκε επίθεση από κάποιον άγνωστο που προσπάθησε να της κατεβάσει το σορτσάκι.

Την έπιασε από τον λαιμό, της έκλεισε το στόμα και επιχείρησε να την βάλει μέσα στην είδοσο για να συνεχίσει την κακοποίηση. Η κοπέλα πάλεψε με τον δράστη και πάνω στην πάλη του κατέβασε την μάσκα.

Εκείνος τρόμαξε , προφανώς γιατί αποκαλύφθηκε το πρόσωπό του, και τράπηκε σε φυγή. Η κοπέλα αμέσως κατήγγειλε στο Α.Τ Ακροπόλεως το περιστατικό και σχηματίστηκε δικογραφία κατά αγνώστων δραστών.

Μετά το περιστατικό της Νέας Σμύρνης και όσα δημοσιοποιήθηκαν για τον κατηγορούμενο, η 22χρονη αναγνώρισε στο πρόσωπό του τον νεαρό άνδρα που της είχε επιτεθεί τον περασμένο Αύγουστο.

Η συγκεκριμένη δικογραφία βρίσκεται στον Εισαγγελέα, με διερευνώμενο αδίκημα την απόπειρα βιασμού που είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: