Στο Μιλς θα «χτιστεί» ο Ολυμπιακός της νέας σεζόν

Κοινοποίηση:
Μιλς

Τον σχεδιασμό τους με φόντο την ερχόμενη ιδιαίτερα απαιτητική σεζόν συνεχίζουν να χαράσσου σε κάθε περίπτωση στον Ολυμπιακό.
Σε μία καίρια χρονικά στιγμή όπου το κύριο βάρος έχει επικεντρωθεί στην προσπάθεια αναζήτησης του νέου προπονητή, που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό και την περαιτέρω ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, οι «ερυθρόλευκοι» φροντίζουν να διευθετούν πολύ σημαντικά κεφάλαια που αφορούν την γενικότερη οργάνωση της ομάδας ως προς το κομμάτι της θερινής προετοιμασίας.
Οριστικοποιήθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Από τη στιγμή όπου είχε γίνει γνωστό το γεγονός ότι οι Πειραιώτες θα πήγαιναν στην Αυστρία, ώστε να θέσουν τις γερές τους βάσεις ενόψει της νέας σεζόν, αλλά πλέον «κλείδωσε» και το προπονητικό κέντρο.
Συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» θα προετοιμαστούν στο Μιλς της Αυστρίας, ένα χωριό στην ευρύτερη περιοχή του Τιρόλο. Το Μιλς απέχει μόλις 12 χιλιόμετρα από τον Ίνσμπρουκ και ο Ολυμπιακός πηγαίνει εκεί για πρώτη φορά.
Να τονιστεί ότι η ερυθρόλευκη» αποστολή θα αναχωρήσει με προορισμό το όμορφο θέρετρο της Αυστρίας στις 5 Ιουλίου και θα μείνει εκεί μέχρι τις 20 του μήνα πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνουν γνωστά και τα φιλικά που θα παίξει η ομάδα του Πειραιά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: