Στο Ιατρικό κέντρο με παρατεταμένη στύση και μυρωδιές – Έριξε Viagra στη φασολάδα και…

Κοινοποίηση:
Screenshot-2021-11-23-at-12.17.20-PM

Η γυναίκα του έψαχνε το μπούκοβο και κατέληξε να του ρίξει στη φασολάδα τρία χαπάκια για την στύση. Τι συνέβη;

Η ιστορία είναι πέρα ώς πέρα αληθινή. Μου την περιέγραψε πολύ αξιόπιστη πηγή πρίν απο μερικές ώρες. Και είναι και αστεία και προκαλεί παρατεταμένο γέλιο…

Η διαφορά του ζευγαριού που πρωταγωνιστεί είναι στα 20 χρόνια. Εκείνη κοντά στα 32 και αυτό 50. Ο τυπάκος για να την ικανοποιεί έχει “πολεμοφόδια παντού. Στο αυτοκίνητο στο ντουλαπάκι ή κάτω απο τα πατάκια, στην κουζίνα σε βαζάκια χωρίς κάποιο αυτοκόλλητο. Και το κάνει καθώς έχει ανασφάλεια με τις επιδόσεις του.

Εκείνη… γνωστός στόκος της Showbiz αποφάσισε να του μαγειρέψει φασολάδα. Πήρε τη μάνα της στο τηλέφωνα και ξεκίνησε. Μόνο που στα μπαχαρικά τα έκανε μαντάρα. Της είπε μια φίλη της ότι το “μπούκοβο” στη φασολάδα αυξάνει τις επιδόσεις και αυτή αντί για το μπαχαρικό που δεν γνώριζε πώς είναι… έριξε στην κατσαρόλα τρία μπλέ χαπάκια… που βρήκε στο ντουλάπι της κουζίνας στην συσκευασία του μπαχαρικού.

Ο άντρας απόλαυσε τα όσπρια… αλλά λίγη ώρα μετά άρχισε να κοκκινίζει. στην αρχή η γυναίκα πίστευε ότι πέτυχες η συνταγή με το μπούκοβο. Αλλά έλα που ο “ιστός δεν κατέβαινε μετά την δεύτερη φορά.

Όταν άρχισαν οι ταχυκαρδίες ο άντρας της ζήτησε να πάνε στο Ιατρικό κέντρο. Και εκεί μετά απο εξετάσεις αίματος διαπιστώθηκε πώς είχε πάρει μεγάλη ποσότητα του μπλέ χαπιού. Όση ώρα τον εξέταζαν το έντερό του δούλευε ωσάν πολυβόλο. Η φασολάδα βλέπετε.

Έκανε εισαγωγή… και όταν η γυναίκα του επέστρεψε στο σπίτι…οι γιατροί του μετέφεραν τα δεδομένα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Τελικα το βιαγκρα του εδωσε ωθηση στο “εργαλειο” η στον κ@λο του;;;;;;;;;;

  2. Μαντάμ την άλλη φορά δοκίμασε μπρόκολο με ολόκληρο μπουκάλι βιαγκρα…….

  3. Τουλάχιστον τίμησε το εθνικό μας φαγητό! Την φασολάδα!🤣🤣🤣

  4. Καλά αυτή περίμενε μετά τη φασολάδα να έχει αχαλίνωτο σεξ; Έλα μνι στον τόπο σου! Το πολύ πολύ να έτρωγε κλάσιμο μεταφορικά και κυριολεκτικά

Comments are closed.