Αριστεροί με πανάκριβο κάμπριο! Βαρουφάκης και Δανάη ποζάρουν με μαντήλες στο κεφάλι (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
mera25_varoufakis_0

Μια κάπως ιδιαίτερη φωτογραφία ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του ΜέΡΑ 25 ο Γιάνης Βαρουφάκης, η οποία όπως φάνηκε προκάλεσε… ποικίλες αντιδράσεις.

Ο επικεφαλής του κόμματος ΜέΡΑ 25 ανέβασε μια σέλφι με τον ίδιο και τη σύζυγό του, Δανάη Στράτου, μέσα σε ένα κάμπριο αυτοκίνητο να χαμογελούν.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών μάλιστα φορά στο κεφάλι μια κόκκινη μπαντάνα.

«Και μετά την 3ήμερη επίσκεψη του #ΜέΡΑ25 στην Κέρκυρα ήρθε η ώρα της… επιστροφής!», είναι η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία του Γιάνη Βαρουφάκη και της Δανάης Στράτου.

Η φωτογραφία που αναρτήθηκε από τον λογαριασμό του ΜέΡΑ 25, όπως φαίνεται, του άρεσε τόσο πολύ, που έκανε και ο ίδιος ο Γιάνης Βαρουφάκης «like».

Όπως ήταν αναμενόμενο η φωτογραφία προκάλεσε πολλά σχόλια στα social media.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Ετσι…καλα σας κανουνε….
    Θα τους φατε ολους στη μαπα…
    Να μην παραπονιετε κανενας…

  2. Τα ίδια τρολ- ψηφοφόροι που έβαλαν στην βουλή λεβέντη Θεοδωράκη Γεωργούλη Χρηστίδου μεγαλοοικονομου Ζαγοράκη κτλπ έβαλαν και γιανη αγιανη

  3. Τι αριστερός μωρέ είναι ο Βαρουφάκης, ότι θέλετε λέτε? Αφού το κόμμα του είναι φιλοευρωπαικό. Αποδέχεται το ληστρικό χρέος, θέλει παραμονή στο ευρώ αλλά ζητάει τάχα τη μείωση των πλεονασμάτων στο 1%. Ένας δεύτερος Σύριζα είναι.

  4. ΣΑΝ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΛΑΚΡΟΣ ΠΡΩΚΤΩΡ ΚΕΕΡΦΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ Η ΚΑΡΙΚΙΝΙΑΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΟΥΡΑΔΑ ΕΥΑ ΜΠΡΑΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ…ΚΑΛΗ ΚΟΛΑΣΗ ΙΣΛΑΜΟΚΟΥΜΟΥΝΑΖΙΔΙΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ

  5. O πατέρας Βαρουφάκη κομμουνιστής με μία τετραετία να παραθερίζει σε ελληνικά νησιά…
    Μετά τον παρέλαβαν οι Αγγελόπουλοι της Χαλυβουργικής αναδεικνύωντας τον σε στέλεχος τους. Γι΄αυτό μπόρεσε να τον στείλει στην πανάκριβη Σχολή Μωραΐτη γνωστή, μαζί με το αμερικονικό κολλέγιο, ως σχολη γενιτσάρων.
    Και η Δανάη Στράτου απόφοιτος της αυτής σχολής. Ο πατέρας της Φαίδων και οι θείοι της κατάφεραν να κλείσουν τα 9 εργοστάσια της Πειραϊκής-Πατραϊκής.

  6. Εμείς οι αριστεροί ξέρουμε να περνάμε καλά ειςυγειαν στα κορόιδα την πλεμπα

  7. αν γινει πολεμος με τουρκια αμα δεν μπει μπρωστα ο βαρουφακιας εγω δεν παω φοβαμε

  8. Γράψτε τίποτε καλό να γελάμε τουλάχιστον

  9. ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ,ΕΜΕΤΟΣ-ΞΕΕΜΕΤΟΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ!!!!!ΔΟΥΛΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ…..ΗΤΑΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ‘ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ’ ΚΑΙ ΜΥΡΙΣΤΗΚΕ ΠΟΛΥ ΨΗΤΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΟΤΕΙΝΩΝ ΔΟΥΛΩΝ….ΠΟΙΟΣ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ‘ΒΟΛΗ’????ΜΑ ΕΣΕΙΣ,ΟΙ ΔΟΥΛΑΡΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΥΖΕΤΕ ΤΩΡΑ…..

  10. τι σημαινει αριστερος? τι σημαινει δεξιος? τιποτα δεν σημαινει. ΑΠΛΩΣ οι δηλωνοντες αριστεροι πιανουν την ΚΑΛΗ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ. ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΑΔΕΣ γινονται ΚΑΙ προεδροι ΓΙΝΟΝΤΑΙ στο πιτσφιτιλι .

  11. Η επανάσταση θέλει το κάμπριο της!!!!…..

  12. Μην του καεί η καράφλα…. Η άλλη είναι το νούμερο…. Βίος και πολιτεία στη Αγγλία ήταν το πλουσιοκοριτσο….

Comments are closed.