Στον δικό του κόσμο ο Τσίπρας: «Μετά από 8 χρόνια φαίνεται ότι υπήρχε ένα σχέδιο που αποδίδει»

Κοινοποίηση:
tsipras-thessaloniki_main01

Καλώ το σύνολο των παραγωγικών δυνάμεων να συστρατευτούν στο σχέδιο μας για την έξοδο από την κρίση, τόνισε ο πρωθυπουργός από τη Θεσσαλονίκη
Καλώ το σύνολο των παραγωγικών δυνάμεων να συστρατευτούν στο σχέδιο μας για την έξοδο από την κρίση, δήλωσε αρχικά στην ομιλία του στην Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Μετά από 8 χρόνια, φαίνεται τελικά, ότι υπήρχε ένα σχέδιο και ένα σχέδιο που αποδίδει. Καταφέραμε από μία χώρα που ήταν παράδειγμα προς αποφυγή με ελλείμματα 15%, να πετύχουμε πλεονάσματα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Πετύχαμε διαρθρωτικές αλλαγές. Η εικόνα της χώρας έχει αλλάξει εντυπωσιακά τα τελευταία χρόνια και δεν έχετε να ανατρέξετε στα διεθνή ΜΜΕ, σε αντίθεση με ορισμένα ελληνικά ΜΜΕ.

Δεν είναι επίσης ακριβής η φράση ότι η ανάπτυξη δεν έρχεται στην Ελλάδα. Φαίνεται ότι το σχέδιο παραγωγικού μοντέλου αποδίδει, που επιθυμεί να αλλάξει την αντίληψη και την κατεύθυνση του τρόπου παραγωγής, πρέπει ο καθένας να συμβάλλει, να ενώσουμε τις προσπάθειες, ώστε να ξανασταθεί η χώρα στα πόδια της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: