Στον ανακριτή τα δύο αδέλφια που χτυπούσαν τον γιο και τη γυναίκα του ενός

Κοινοποίηση:
peripoliko-astynomia-e-1024x683

Το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου αναμένεται να περάσουν τη Δευτέρα τα δύο αδέλφια που χτυπούσαν τον γιο και τη γυναίκα του ενός σε περιοχή του Πλατανιά Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost ο 43χρονος και 46χρονος από την Αλβανία οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα όπου τους άσκησε ποινικές διώξεις για ενδοοικογενειακή βία. Στη συνέχεια πήγαν στον ανακριτή όπου ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Δευτέρα.

Υπενθυμίζεται πως όλα συνέβησαν προχθές το απόγευμα σε περιοχή του Πλατανιά Χανίων όταν ένας 43χρονος άρχισε να επιτίθεται στον 11χρονο γιο του ενώ δεν δίστασε να τον δείρει. Αμέσως μετά ο 43χρονος με την βοήθεια του 46χρονου αδερφού του απείλησε, επιτέθηκε και ξυλοκόπησε την σύζυγό του.

Μάλιστα, και οι δύο επιχείρησαν διά της βίας να βάλουν στο αμάξι τον 11χρονο και την σύζυγο. Σε αυτό το σημείο εμφανίζεται ένα περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. με τους αστυνομικούς να κάνουν την προγραμματισμένη περιπολία τους. Μόλις είδαν το συμβάν σταμάτησαν και έσωσαν την γυναίκα και το παιδί της ενώ συνέλαβαν τους δύο άνδρες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: