Στον Άρη για δύο χρόνια ο Δημήτρης Μάνος

Κοινοποίηση:
720_734687_6654f1aeaf-acfe2ddfb7eb17c5

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του 30χρονου Αργεντινού διεθνή μέσου Φακούντο Μπερτόλιο, ο Άρης ενημέρωσε για την προσθήκη ενός ακόμη παίκτη. Διετές συμβόλαιο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης υπέγραψε αργά το βράδυ της Τετάρτης (12/8) ο 25χρονος Έλληνας διεθνής επιθετικός Δημήτρης Μάνος.

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: «Έρχομαι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας και είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω τη φανέλα του Άρη. Ξέρω πολύ καλά που έρχομαι και ότι οι απαιτήσεις του Άρη είναι μεγάλες. Είμαι έτοιμος από κάθε άποψη να ανταποκριθώ στην μεγάλη πρόκληση που έχω μπροστά μου και νιώθω σίγουρος για τον εαυτό μου. Θα δουλέψω σκληρά για να δικαιώσω τους ανθρώπους του Άρη και φυσικά τον κόσμο του. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Άρη αποτελούν επιπλέον κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή και εύχομαι το συντομότερο να γυρίσουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα. Περιμένω πως και πως τη στιγμή που θα αγωνιστώ στο γεμάτο “Κλεάνθης Βικελίδης”».

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Μάνου. Ο 25χρονος διεθνής Έλληνας επιθετικός, που γεννήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 1994 στα Τρίκαλα Ημαθίας, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας. Ο Δημήτρης Μάνος, που ξεκίνησε την καριέρα του από τη Βέροια, την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στον Ο.Φ.Η. (32 συμμετοχές συνολικά, 3 γκολ και 4 ασίστ)».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: