Στις 12 Μαϊου ορίστηκε το αναβληθέν ντέρμπι της Τούμπας ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Κοινοποίηση:
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακόςabi_0-780x470

Μετά από δύο… αναβολές λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, ο τρίτος ορισμός είναι και ο τελικός. Μιας και σήμερα η Superleague έκανε γνωστή την ημερομηνία της αναμέτρησης της Τούμπας για τα playoffs.

Η πρώτη ημερομηνία του ματς ήταν στις 14 Απριλίου. Αλλά ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός κατέθεσαν σχετικό αίτημα, για μετάθεση του ματς. Ειδικότερα καθώς οι δύο σύλλογοι είχαν, πριν και μετά την παραπάνω ημερομηνία, τις αναμετρήσεις για τα προημιτελικά του Conference League. Επίσης, η δεύτερη ημερομηνία ήταν η 8η Μαΐου. Όμως, επειδή η ρεβάνς του Θρύλου με την Άστον Βίλα είναι στις 9/5, δεν μπορούσε να διεξαχθεί το ματς των playoffs εκείνη την ημερομηνία.

Έτσι σήμερα έγινε ο τρίτος και… φαρμακερός ορισμός. Για την ακρίβεια, το εξ αναβολής ματς της 5ης αγωνιστικής των playoffs της Superleague θα γίνει την Κυριακή 12 Μαΐου. Πιο συγκεκριμένα, θα αρχίσει στις 20:00. Για την ακρίβεια, άλλη αναβολή δεν πρόκειται να υπάρξει. Επομένως αυτός ήταν ο λόγος που πήγαν πιο… πίσω και οι δύο τελευταίες αγωνιστικές των playoffs. Ο νέος ορισμός του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response