Στη Νάξο ακόμα “πέφτουν σαν τα κοτόπουλα” μετά τον εμβολιασμό! Γιατρός έπαθε ανακοπή μετά το “μπόλιασμα”

Κοινοποίηση:
emboliocovid

Μια καταγγελία ήρθε στα χέρια μας από τη Νάξο όπου μετράει ένα ακόμα θύμα, μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.

Διαβάστε τι μας γράφουν:

“Στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας (28/6-2/7) προσήλθε στο νοσοκομείο Νάξου ιδιώτης ιατρός για να εξεταστεί, διότι είχε πόνους στην πλάτη.
Ο εν λόγω ιατρός είχε εμβολιαστεί μία εβδομάδα νωρίτερα, δηλ. μεταξύ 21-26/6. Σχεδόν άμεσα υπέστει ανακοπή και ευτυχώς οι ιατροί του νοσοκομείου τον επανέφεραν. Στη συνέχεια διεκομίσθη επειγόντως την Αθήνα.

Στη Νάξο όμως οι αρχές ενδιαφέρονται μόνο για εμβολιάζουν τον ανενημέρωτο κοσμάκι, ενώ για τα τόσα δυσάρεστα περιστατικά(θάνατοι & παρενέργειες), που έχουν προκύψει μετά το εμβόλιο, στρουθοκαμιλίζουν.

Κάποια στιγμή όμως η ανεξάρτητη δικαιοσύνη θα αφυπνιστεί και τότε αυτές οι “αρχές” θα είναι “πρώην” και δεν θα υπάρχει κανείς να τους προστατεύσει. Πάνω από όλα και όλους υπάρχει και η Θεία Νέμεσις!”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Η Νεμεσις στην Ελλαδα ειναι αλυσοδεμενη χρονια στα υπογεια της ευελπιδων και του αρειου παγου και πανω της στρογγυλοκαθονται ολοι οι ημετεροι διορισμενοι τρωγοντας και πινοντας τα κουφαρια των Ελληνων.

  2. ασε να υπαρξει νεμεσις σχετη…. γιατι “θεικη νεμεσις” δεν υπαρχει ΣΊΓΟΥΡΑ….

  3. Ζω για να πλακώσω στις «ροχάλες» τη κυρά Σωτήραινα

  4. Για ποια δικαιοσύνη μιλάτε???? Τα σιγοντα του συστήματος??? Αυτοι είναι οι πρώτοι που πρέπει να λογοδοτήσουν για όλα αυτά τα παράνομα και αντισυνταγματικά
    που συμβαίνουν στην χώρα και δεν εφαρμόζουν τον νόμο.

Comments are closed.