Στη Γερμανία ο επαναληπτικός Γουλβς-Ολυμπιακός.. Αυτό είναι το πιθανότερο σενάριο..

Κοινοποίηση:
2874654

Επί γερμανικού εδάφους είναι αρκετά πιθανό να διεξαχθεί ο επαναληπτικός του Ολυμπιακού με τη Γουλβς για τη φάση των «16» του Europa League, σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Δανία.

Πιο συγκεκριμένα, η «Ekstrabladet» αναφέρει ότι η UEFA προσανατολίζεται να πραγματοποιηθούν –κεκλεισμένων των θυρών- όλα τα παιχνίδια που απομένουν σε Champions League και Europa League στη συγκεκριμένη χώρα.

Mάλιστα τονίζει ότι η συγκεκριμένη απόφαση αναμένεται να φιξαριστεί την επόμενη εβδομάδα, όταν και θα εξετάσει τις συνθήκες υπό τις οποίες θα ολοκληρωθούν οι διασυλλογικές διοργανώσεις της.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της συγκεκριμένης ιστοσελίδας η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου θέλει με αυτό τον τρόπο να περιορίσει τις μετακινήσεις των αποστολών μεταξύ των χωρών.

Θεωρεί ότι είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για να ολοκληρωθούν οι δύο διοργανώσεις ακόμα και αν υπάρξει κρούσμα κορωνοϊού σε κάποια ομάδα και έχει προκρίνει τη Γερμανία για να φιλοξενήσει τα παιχνίδια δεδομένου ότι σε αυτήν την χώρα έχει αρχίσει εδώ και μερικές ημέρες το πρωτάθλημα, ενώ τα μέτρα που έχουν ληφθεί κρίνονται εξαιρετικά αποτελεσματικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: