Στη ΓΑΔΑ ως μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Κοινοποίηση:
pilotos-glikanera

Η Ελληνική Αστυνομία με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο αναφέρει πως ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος κλήθηκε στη ΓΑΔΑ ως “μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας”.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Ο σύζυγος του θύματος στα Γλυκά Νερά βρίσκεται στο τμήμα ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ, ώστε να εξετασθεί ως μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας, σε νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από τις έρευνες”.

Ενδέχεται τα τεχνικά αυτά ευρήματα να έχουν να κάνουν με το Smartwatch της Καρολάιν και τον χρόνο αφαίρεσης της ψηφιακής κάρτας μνήμης από την κάμερα της οικίας. Πιο συγκεκριμένα αναφορικά με το Smartwatch, φαίνεται να υπάρχουν διαφορετικά βιομετρικά δεδομένα σε χρόνο από το χρόνο που μέχρι τώρα τοποθετείται ο θάνατός της, σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα απο την κατάθεση του συζύγου.

Όσον αφορά στην κάρτα της κάμερας, επίσης φαίνεται να υπάρχουν διαφορές ως προς τους χρόνους, που φέρεται να έχει αφαιρεθεί η κάρτα.

Να θυμίσουμε, ότι ο 32χρονος πιλότος μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από την Αλόνησσο όπου βρισκόταν για το μνημόσυνο της 20χρονης στην Αθήνα και στη συνέχεια στα γραφεία της ΓΑΔΑ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: