Στην νότια Ελλάδα καλοκαίρι..και Βόρεια χιόνια! Χιόνισε στην Κοζάνη – Η Φλώρινα έπεσε από τους 21 βαθμούς… στο μηδέν (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

«Πάγωσαν» οι αγρότες του κάμπου Μεσοβούνου και Πύργων από την πρωινή χιονόπτωση: Δείτε βίντεο από την περιοχή – Ζημιές στα άνθη κερασιάς και μηλιάς λόγω χαμηλών θερμοκρασιών


Ο καιρός σε ορισμένες περιοχές δεν θυμίζει σε τίποτα μήνα Απρίλιο.

Το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης στα βόρεια ηπειρωτικά σημειώθηκαν βροχές, ενώ σε αρκετές ορεινές περιοχές και στη δυτική Μακεδονία εκδηλώθηκαν χιονοπτώσεις.

Ο χειμώνας επανήλθε στο Μεσόβονο Εορδαίας και μάλιστα βαρύς, αφού οι κάτοικοι της περιοχής ξύπνησαν το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης με χιόνι.

Το κύμα κακοκαιρίας με χιόνι, παγετό και πολύ χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες, αιφνιδίασε τους αγρότες, οι οποίοι ενώ ανησυχούσαν έντονα για τις επιπτώσεις της χιονόπτωσης πριν λίγες μέρες, πλέον βρίσκονται σε απόγνωση αφού τα άνθη σε κερασιές και μηλιές παγωσαν.

Το μέγεθος της ζημιάς θα φανεί μετά την ολοκλήρωση του κύκλου της ανθοφορίας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Νταξ! Στο τελος, θα την ψωνισω, με την παρτη μου! Χαριτολογωντας – ενδομυχα, οχι – ειχα γραψει, προ ημερων, σε ποστ! Μην εκπλαγειτε, αν τουτες τις μερες, αρχισει ο καιρος, τα τρελλα του! Ειναι που θα δουλευει, στο φουλ, το Haarp! Διοτι, θελουν, να μας κανουν, την ζωη, οσο πιο δυσκολη, γινεται! Αφηστε, που ο ασχημος καιρος, σε εγκλωβιζει, απο μονος του. Υ.γ. Αυτες τις μερες, τα Ο.β.ρεοσπερματα, γιορταζουν, το Πεσαχ τους. Στειλτε κανα drone, να δουμε, τι παιζει, σε Στοες, Συναγωγες, Ροταριανους Ομιλους!

Comments are closed.