Στην αντεπίθεση η Θεοφανία Παπαθωμά μετά τις αντιδράσεις: Δεν τολμάς να εκφράσεις τη γνώμη σου και πέφτουν να σε κατασπαράξουν

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

«Αν θες να βιάσεις κάποια, επιλέγεις τη Νομική Σύμβουλο της Κομισιόν! Απολύτως λογικό…» ήταν η ανάρτηση της ηθοποιού που προκάλεσε σχόλια.


Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Θεοφανία Παπαθωμά προχώρησε σε νέο post γράφοντας ότι «η ελευθερία του λόγου καταστρατηγείται και κακοποιείται βάναυσα. Δεν τολμάς να εκφράσεις τη γνώμη σου και πέφτουν να σε κατασπαράξουν. Αν δεν ανακαλέσουν όσοι έπιασαν το όνομά μου στο στόμα τους, προειδοποιώ ότι θα κινηθώ νομικά. Ευκαιρία να κάνω λίγο practice».

Στη συνέχεια, η Θεοφανία Παπαθωμά αναφέρθηκε στον Αλέξη Γεωργούλη: «Τον Αλέξη τον γνωρίζω χρόνια. Είναι ένα καλοσυνάτο και ευγενικό παιδί. Δεν τον έχω ικανό για μια τέτοια πράξη. Αν στο μεταξύ τρελάθηκε και κάνει αξιόποινες πράξεις, γι’ αυτό θα αποφανθεί η δικαιοσύνη κι όχι εμείς. Δεν έχω πρόθεση να αμφισβητήσω τα λόγια του υποτιθέμενου θύματος, δεν υποθάλπω εγκληματίες, το αντίθετο αντιδρώ σε οποιαδήποτε δολοφονία προσωπικότητος και ζωής βάσει πληροφοριών».

«Εξέφρασα μία λογική σκέψη χωρίς περαιτέρω σκοπό και μάλιστα όχι δημόσια αλλά στον ιδιωτικό μου λογαριασμό στο facebook, από τον οποίο κανείς δεν έχει δικαίωμα να δημοσιεύει αυτά που γράφονται. Περιμένω μία δημόσια συγγνώμη πάραυτα» κατέληξε η ηθοποιός.
Η ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΘΕΟΦΑΝΙΑ…….ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ 10 ΕΥΡΩ.

  2. Μπραβο Θεοφανια! Λιγες να σου μοιαζανε στην Ελλαδα…

  3. Το γεγονός είναι πως δεν την ήξερε ούτε η μάνα της την καταγγέλουσα και όχι το θύμα, για να λέγεσαι θύμα πρέπει να τελεσιδικήσει η υπόθεση, ενώ τώρα την μάθαμε όλοι αφού μας ζάλισαν στα κανάλια και φυσικά ας μην ονειρεύεται ψήφους. Ο άξιος ανεβαίνει με το ήθος και την αξία του στα μάτια του κόσμου, ο ανάξιος ανεβαίνει πατώντας πάνω στους άλλους.

  4. Koυκλάρα και ετοιμόλογη η Θεοφανία.
    Την επιασε καποιος συγκεκριμένος στο στόμα της ή γενικά ο στρατός των γαλάζιων τρολ?

    1. Μάζεψε τα σάλια σου. Πλέον οι βυζαρες της έχουν κρεμάσει και κοντεύουν να φτάσουν στο πάτωμα. Ξέχασε και αυτή που τα πέταγε όλα έξω για να κάνει καριέρα και μας έδειχνε τα καλή της στα σίριαλ που έπαιζε. Όταν φυσικά ήταν ακόμη νέα και πέρναγε η μπογιά της. Γιατί φυσικά τώρα έχει γίνει σαν πατσαβούρα!

      1. τι ήθελες και ανέφερες για γαλάζια τρολ, νάτος ξεπήδησε.

Comments are closed.