Στην Ινδία η δικαιοσύνη… δαγκώνει: Φίδι 1,5 μέτρο τρύπωσε σε δικαστήριο [BINTEO]

Κοινοποίηση:
8921100_0_0_1001_563_1920x0_80_0_0_60b273d0a613dbffec8232b2c0aa1b0e.jpg

Ήταν περίπου 9:30 το πρωί όταν οι δικαστικοί υπάλληλοι στο δικαστικό μέγαρο της Βομβάης στην Ινδία εντόπισαν ένα φίδι μήκους περίπου 1,5 μέτρου μέσα σε αίθουσα.
Ακόμα, ο δικαστής δεν είχε ανέβει στην έδρα και οι υπάλληλοι του δικαστηρίου ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία, που με τη σειρά της κάλεσαν την περιβαλλοντική οργάνωση «Sarpmitra» που εξειδικεύεται σε ερπετά.
Το ευτυχώς όχι δηλητηριώδες φίδι πιάστηκε εύκολα από τους φιδο-κυνηγούς και αφέθηκε ελεύθερο σε κατάλληλο περιβάλλον, μακριά από κατοικημένη περιοχή.

Το βίντεο ανέβηκε στα social media κι αμέσως έγινε viral, με τους χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα να εκφράζουν τον φόβο τους για την εμφάνιση του φιδιού στο δικαστήριο της Βομβάης.
Πάντως, πολλοί το έριξαν στην πλάκα, λέγοντας ότι καλύτερο είναι να μην μπλέξει κανείς με τα δικαστήρια στην Ινδία, γιατί εκεί η δικαιοσύνη εκτός από τυφλή, δαγκώνει κιόλας.
«Και γιατί το φίδι δεν φοράει τη μαύρη τήβεννο των δικαστών;» ρώτησε με χιούμορ ένας από τους σχολιαστές για το ερπετό που τρύπωσε στη δικαστική αίθουσα.
«Ήταν θηλυκό ή αρσενικό; Γιατί υπάρχει περίπτωση να βρείτε κι άλλα φίδια εκεί, εάν υπάρχει φωλιά» προειδοποίησε ένας άλλος χρήστης.
Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: