Στην Ελλάδα των “αρίστων” αυτά συμβαίνουν! Σέρνουν στον εισαγγελέα τους ιερείς που αγνόησαν τους υπαλλήλους της ΕΛΙΤ και έκαναν κανονικά την Ανάσταση

Κοινοποίηση:
anastasi-1

Δικογραφία σε βάρος έξι ιερέων από τη Θεσσαλονίκη σχηματίστηκε για παράβαση των μέτρων περί covid.

Συγκεκριμένα, η δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος Ιερών Ναών στο κέντρο της πόλης, την Ευκαρπία, τις Συκιές, τον Λαγκαδά, τον Ασκό και τον Σοχό, καθώς λειτούργησαν κανονικά τα μεσάνυχτα του Μεγάλου Σαββάτου.

Σημειώνεται πως λόγω των μέτρων που ισχύουν για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού, είχε αποφασιστεί η προσαρμογή της ώρας για την τελετή της Ανάστασης στις 9.00 μ.μ. του Μεγάλου Σαββάτου.

Δικογραφία σε βάρος έξι ιερέων – Ανάμεσά τους ο πατέρας Αντώνιος
Μεταξύ αυτών βρίσκεται και ο πατέρας Αντώνιος, ο οποίος φέρεται να είναι αρνητής της μάσκας, ενώ τον περασμένο Νοέμβριο είχε προχωρήσει σε κήρυγμα για τον κορονοϊό, όπου τον είχε αποκαλέσει τον κορονοϊό «διαβολοϊό», ενώ είχε ταχθεί κατά των περιοριστικών μέτρων.

Ο ιεράρχης, παραδέχθηκε ότι τέλεσε την αναστάσιμη λειτουργία στις 12:00 ενώ είπε ότι δεν γνωρίζει για την δικογραφία.

Στον Εισαγγελέα ο Μητροπολίτης Δράμας
Εξάλλου, εκτός από τη δικογραφία σε βάρος έξι ιερέων, στη Θεσσαλονίκη, για “αντάρτικο” ιερέων το βράδυ της Ανάστασης στη Δράμα κάνει λόγο ο Μητροπολίτης, κ. Παύλος, ο οποίος εκδήλωσε την πρόθεσή του να μεταβεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Δράμας για την υπόθεση, όπως έγραψε το dikastiko.gr.

Ο Μητροπολίτης εκδήλωσε την πρόθεσή του αυτή, προκειμένου να αναφερθεί σε ενέργειες ιερέων που έθεσαν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία την περίοδο του Πάσχα.

Ο ποιμενάρχης της ακριτικής πόλης εμβολιάστηκε στο κέντρο του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας και στις δηλώσεις του αρχικά τόνισε πως δεν είχε σκοπό να δημοσιοποιήσει τον εμβολιασμό του, ωστόσο αποφάσισε να το πράξει, γιατί όπως τόνισε χαρακτηριστικά «αισθάνομαι βάρος εις στη συνείδησή μου και δεν θέλω έμμεσα να είμαι υπεύθυνος ασθένειας ή πολύ περισσότερο θανάτου για κάποιον άνθρωπο, ο οποίος πιθανώς να ακούσει την ανεύθυνη προτροπή ή απαγόρευση του α ή β ιερωμένου».

“Αντάρτικο” ιερέων

Να σημειωθεί πως η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας θρήνησε μεγάλο αριθμό θυμάτων λόγω του κορονοϊού και για μεγάλο χρονικό διάστημα συμπεριλαμβάνονταν μεταξύ των περιοχών με το μεγαλύτερο επιδημιολογικό φορτίο, με αποτέλεσμα το νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης να δίνει καθημερινά και για πολλές εβδομάδες έναν τιτάνιο αγώνα.

Ο κ. Παύλος έκανε λόγο για ανταρσία ιερέων τεσσάρων- πέντε, της Ιεράς Μητρόπολης Δράμας, οι οποίοι δεν ακολούθησαν τα οριζόμενα για την τελετή της Ανάστασης από την Ιερά Σύνοδο, με αποτέλεσμα όπως ανέφερε να δημιουργηθεί ένας διχασμός στους πιστούς και να ταλαιπωρηθούν οι άνθρωποι ψυχικά, πνευματικά.
Ο Μητροπολίτης για το “αντάρτικο” ιερέων

«Θεωρώ», συνέχισε ο μητροπολίτης, «ότι κάποιοι το έκαναν τελείως υποκριτικά. Διότι, δεν μπορεί ένας ιερεύς, το καλοκαίρι στην αυλή της εκκλησίας, να περιδιαβαίνει όλη την ημέρα με σορτσάκι και να ενοχλείται η συνείδησή του αν θα κάνει την Ανάσταση δύο ώρες ενωρίτερα. Και διότι δεν είναι δική μας δουλειά, των ιερωμένων, να ασχολούμεθα με ιατρικά ζητήματα. Και να λέμε ότι πρέπει να φοράμε μάσκα ή το χειρότερο ακόμη που συνέβη, να λέει ο ιερεύς δεν θα πλησιάσετε τον Επιτάφιο όσοι φοράτε μάσκα. Αυτά είναι ανεπίτρεπτα πράγματα».

"Αντάρτικο" ιερέων

Ο κ. Παύλος υπογράμμισε ακόμα ότι μέσα από τη δημοσιοποίηση του εμβολιασμού του θέλησε να στείλει «το μήνυμα αντιμετώπισης αυτής της πανδημίας, οι συνέπειες της οποίας ήταν τραγικές τον περασμένο χειμώνα για τη Δράμα και την περιοχή μας. Καιρός να σοβαρευτούμε και να αντιμετωπίσουμε αυτή την πανδημία με τη δέουσα σοβαρότητα, να αποδίδουμε τα του Θεού εις τω Θεώ και τα των ασθενειών μας να συμβουλευόμαστε τους ιατρούς. Αυτός είναι και ο λόγος που δημοσιοποιώ τη σημερινή μου προσέλευση στο νοσοκομείο Δράμας για να λάβω το εμβόλιο».

Τέλος, ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Δράμας εξέφρασε τις ευχές του προς τη διοίκηση, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του νοσοκομείου, καθώς και σε όλους όσοι «δίνουν τον αγώνα για την πανδημία όλο αυτό το διάστημα και μας περιμένουν με πολύ χαμόγελο και αγάπη να μας εξυπηρετήσουν. Ο Θεός να τους έχει καλά και να τους δίδει δύναμη», πρόσθεσε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Οι μητροπολιτες λενε οτι δεν υπηρχε προβλημα που γιορτασανε την ανασταση στις 9. Ειναι τοσο υποτελεις στην κυβερνηση που τους αλλαξε και την ωρα της αναστασης λες και ο κορονοιος μεταδιδεται στην 12 και οχι στις 9. Οσο για τον μητροπολιτη δραμας, που παει στον εισαγγελεα ιερεις, να παει στον εισαγγελεα για παιδεραστιες και ομοφυλοφιλιες ιερεων και για υπεξαιρεσεις σε παγκαρια και να αφησει τους αξιους ιερεις που παλευουν εναντια στη νεα ταξη πραγματων. Τους πειραξαν οι ιερεις που αντιστεκονται τα πειθηνια οργανα της μπιλντεμπεργκ. Αντι να τους πειραξουν τα συλλαλητηρια και που βαλανε διπλη μασκα εξω απο τις εκκλησιες και μονη μασκα σε ολους τους αλλους, τον μητροπολιτη δραμας τον ενοχλησαν οι …δηλωσεις των ιερεων. Ποσο υποκρισια πια ρε μητροπολιτες; μπραβο και παλι στους ιερεις που αντιστεκονται στο σαπιο συστημα εντος και εκτος εκκλησιας. Γιατι αλλο η εκκλησια και αλλο οι …μητροπολιτες με τους παχυλους μισθους.

  2. Ξύρισμα κόντρα στόν (μητροπολιτή) Δράμας.
    Μαζί μέ βαρθολομαίο ιερώνυμο κλπ κοπρόσκυλα.

  3. Ο ΛΑΟς ΟΦΙΛΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΟΤΙ ΑΝΑΞΙΟ ΟΠΩς ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥς ΑΝΑΞΙΟΥς ΙΕΡΕΙς ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΙΝΗ ΠΟΥ ΡΟΥΦΟΥΝ ΤΗς ΚΥΒΕΡΝΙΣΗς ΤΟ ΒΥΖΙ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΟ !! ΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΝΕΡΟΒΟΥΒΑΛΟΙ ΠΙΑ !! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΕΝΑς ΕΔΩ ΕΝΑς ΕΚΕΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΛΟς ΕΝΑς ΠΑΡΑ ΕΚΕΙ !! ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΛΟς ΓΙΑ ΕΣΑς !!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ !!

  4. “Ουδέν κακόν αμιγές καλού”
    Ο κορώνας ανέδειξε την ρηχότητα
    και σκοταδισμό της παπαδοκρατίας.

  5. Οι ιερείς πολύ σωστά έκαναν την Ανάσταση με την αλλαγή της μέρας … ντροπή στους Δέσποτες που συμφώνησαν στα κελεύσματα του αποτυχημένου πρωθυπουργού…. Από τον αποτυχημένο εύκολα θα απαλλαγούμε, από τους μισθωτούς ποιμένες όμως;

  6. Άξιοι. Θα δικαιωθούν και από τον Θεό και από την επόμενη πατριωτική διακυβέρνηση της χώρας.

    Οι υπόλοιποι μαζί με τους προδότες δεν θα έχουν καν δισκογραφίες.
    9/8 στης Καισαριανής τον τοίχο με συνοπτικές διαδικασίες. –

  7. Ο Θεός να ευλογεί τους λίγους ιερείς που κρατούν τα σκήπτρα της Ορθοδοξίας ψηλά! Σε θέματα Πίστεως και Πατρίδας, ούτε μισό μέτρο πίσω! Τ´ ακούς μασόνε;

  8. Οι εισαγγελείς και οι δικαστές κωφεύουν με εντολές χουντοκούλη για να κάνουν ότι γουστάρουν οι Αριστεροί, οι λαθρομετανάστες και οι ΛΟΑΤΚΙ όλα αυτά τα άχρηστα….. αντικείμενα!!!!

  9. ο Μητροπολίτης Δράμας καλό είναι νά μήν συκοφαντή τόν ιερέα που δήθεν είπε ότι όποιος φοράει μάσκα νά μήν πλησιάση τόν Επιτάφιο, άν έμπαινε στόν κόπο νά παρακολουθήση καί τά συμφραζόμενα, θά καταλάβαινε ότι τό είπε ειρωνικά.
    Νά κάτση νά διαβάση καί λίγο τούς Ιερούς Κανόνες γιά τήν ώρα καί ημέρα τής Αναστάσεως καί νά μήν λέει βλακείες.
    Η ώρα καί ημέρα τής Αναστάσεως δέν είναι κλωτσοσκούφι γιά νά αλλάζη σύμφωνα μέ τίς ορέξεις τού κάθε αφορισμένου καί μάλιστα γιά ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΕΛΟΙΟ ΛΟΓΟ ( κολλάει στίς 00:00 κι όχι στίς 21:00 ).
    ΑΪΝΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΗΛΩΣΑΤΕ, ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ!!!!

  10. ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΓΙΑ…ΞΥΡΙΣΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ…
    ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ

  11. Πωπω τους πιάσανε οι υποκρίταροι πάλι τους «εγκληματίες». Αυτοί που διώκουν αθώους είναι οι χειρίστης ποιότητας άνθρωποι. Είναι καθαρό διαβολικό χαρακτηριστικό η εκδίωξη των αθώων με ακραία ψευδοκατηγορητήρια.

  12. Οι κυβερνώντες όταν μιλάνε για αγέλη εννοούν ότι όλοι είμαστε περιουσιακά τους στοιχεία,άβουλα,που δεν έχουμε το παραμικρό δικαίωμα στη διαφωνία.

  13. Δλδ, με ποια λογική θα πρέπει όλοι να υπακούμε στους
    νόμους (καλούς ή κακούς), εκτός από το παπαδαριό?
    Υπάληλοι του κράτους δεν είναι?

    1. Σαλτα σφάξε καμία κότα στους ψευτοθεους σου ρε απλυτε του εξωτερικού.

      1. Just in case you are interest, ο παντελής μου είναι πάντα καθαρός!

  14. Ο νεοταξίτης αντίχριστος μητροπολίτης Παύλος σπέρνει μίσος κατά τών ιερέων πού υπερασπίζονται
    τήν Ορθοδοξία καί δέν υπακούουν στίς διαταγές τού υποτακτικού τής εβραικής λέσχης Μπίλτερμπέργκ τού γουρλομάτη τού εχθρού τής Ελλάδας τών Ελλήνων καί τής θρησκείας μας.
    Γιάννης Λάκων

  15. τωρα που αλαξαν οι ωρες μην εχει μινι στον ιο σε γ… μετα τις 9 και κυκολφορουμε ετσι εκτος αν τον ρωτησαν η του ταξανε κατι και πλεον συμφωνει οτι του λενε

  16. Διότι ως γνωστόν ο Άγιος Δράμας, γνωρίζει ότι ο κορωνοίός δεν μεταδίδεται πριν τις 9 το βράδυ και είναι άκρως μεταδοτικός κατά τις 12 το βράδυ Επίσης ο άγιος Δράμας γράφει κανονικά τις εκατονταετής παραδόσεις του χαρμόσυνου μηνύματος της Ανάστασης στις 12 το βράδυ που στηρίζουν σε μεγάλο βαθμό τη πίστη μας, τοις κείνων (των αντίχρηστων) ρήμασι πειθόμενος” άλλο η δημόσια υγεία Άγιε, άλλο η δημόσια βλακεία…

  17. Αλλο πραγμα το σορτσακι κι αλλο η Ανασταση στις 21:00,ηλιθιε!

  18. ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΛΑΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ <>! ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΑΙΤΙΚΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΔΡΑΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ!!!
    (ΚΑΙ ΠΑΘΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑΦΕΝΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΝΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΟΙΧΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤ’ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΟΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΜΩΥΣΗ- ΜΗΤΙΣΟ ΚΑΙ ΤΑΚΗ ΠΟΝΤΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΜΗΤΣΙΟ ΚΑΙ ΤΑΚΗ)
    Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΟ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΟ ΡΥΘΜΟ???
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΑΝΤ Ι- ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ !!!!

    1. ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΚΥΡΙΑΞΗ ΠΡΩΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΥΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ;
      ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΟΥ;

Comments are closed.