Στενή φίλη της Μελόνι μία από τις γυναίκες που σκοτώθηκαν στο μακελειό στη Ρώμη!

Κοινοποίηση:
b xb f

Μια φωτογραφία της, στην οποία ποζάρει αγκαλιά με κάποια Νικολέτα Γκολιζάνο, ανάρτησε πριν από λίγη ώρα η Τζόρτζια Μελόνι, σημειώνοντας πως πρόκειται για μία από τις τρεις γυναίκες που σκοτώθηκαν σήμερα στο μακελειό που έλαβε χώρα σε μπαρ στη Ρώμη, και αναφέροντας πως ήταν καλή φίλη της!

Η -εικονιζόμενη στο πλευρό της Ιταλίδας πρωθυπουργού- γυναίκα, δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από έναν 57χρονο ένοπλο άνδρα, ο οποίος εισέβαλε στο μπαρ όπου διεξαγόταν συνέλευση των ενοίκων μια πολυκατοικίας και αφού φώναξε «θα σας σκοτώσω όλους», άρχισε να πυροβολεί στο ψαχνό, σκοτώνοντας τρεις γυναίκες και τραυματίζοντας άλλα τέσσερα άτομα, προτού καταφέρουν να τον αφοπλίσουν κάποιοι από τους παρευρισκόμενους. Μάλιστα μία ακόμη γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, με τραύματα στο κεφάλι.

«Ο άνδρας που δολοφόνησε τις τρεις αυτές αθώες γυναίκες, συνελήφθη και ελπίζω η δικαιοσύνη να ακολουθήσει, το γρηγορότερο δυνατό, τον δρόμο της. Η Νικολέτα ήταν φίλη μου, δεν είναι σωστό να πεθαίνεις με αυτό τον τρόπο», έγραψε χαρακτηριστικά η Μελόνι στο Facebook. «Η Νικολέτα ήταν μια στοργική μητέρα, μια ειλικρινής και διακριτική φίλη, μια δυνατή και, συγχρόνως, εύθραυστη γυναίκα. Και, πάνω απ’ όλα, ήταν μια επαγγελματίας με εξαιρετικό αίσθημα ευθύνης», πρόσθεσε η πρωθυπουργός της Ιταλίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: