Στα ύψη το ηθικό των αρσενικών – Χαμός στο OnlyFans – Η πανέμορφη ηθοποιός που ετοιμάζεται να τα πετάξει όλα και να μας χαρίσει τολμηρές σκηνές

Κοινοποίηση:
fox-1024x683

Είναι δύο παρουσίες που το αντρικό κοινό αναστατώνεται ιδιαίτερα στο άκουσμα και μόνο των ονομάτων τους.

Μέγκαν Φοξ και Κόρτνεϊ Καρντάσιαν μαζί στο OnlyFans; Τη «βόμβα» πέταξε η διάσημη ηθοποιός και άφησε τους θαυμαστές της άφωνους.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια σειρά από σέξι στιγμιότυπα από τα παρασκήνια της κοινής της φωτογράφισης με την τηλεπερσόνα και έριξε την ιδέα να ανοίξουν λογαριασμό στην πλατφόρμα με σεξουαλικό περιεχόμενο.
«Μήπως θα έπρεπε να ξεκινήσουμε ένα OnlyFans με την Κόρτνεϊ;», αναρωτήθηκε η Φοξ και άναψε «φωτιές».
Στο πρώτο στιγμιότυπο οι δυο τους ποζάρουν προκλητικά φορώντας αποκαλυπτικά εσώρουχα.

1

Στο δεύτερο η Μέγκαν κάθεται στην άκρη του καθίσματος μιας τουαλέτας με την Kόρτνεϊ στην αγκαλιά της.

2
Και στο τρίτο ποζάρουν αισθησιακά καθισμένες στο πάτωμα.

3
Μέγκαν Φοξ και Κόρτνεϊ Καρντάσιαν στην πιο hot φωτογράφιση
Οι φωτογραφίες  είναι από την περσινή φωτογράφιση, στην οποία συμμετείχαν οι δύο τους για την εταιρεία SKIMS, που ανήκει στην Κιμ Καρντάσιαν.

Οι δυο μελαχρινές καλλονές ως κεντρικά πρόσωπα της καμπάνιας Skims Cotton Collection, κέρδισαν τις εντυπώσεις με την σέξι και εξωτική ομορφιά τους.
«Μου αρέσει που η Skims καταλαβαίνει πραγματικά τι θέλουν να φορέσουν οι γυναίκες και ότι θέλουν να αισθάνονται σέξι, με αυτοπεποίθηση και δύναμη. Μου άρεσε πολύ να συμμετέχω σε αυτή την καμπάνια με την Κόρτνεϊ, διασκεδάσαμε τόσο πολύ στα γυρίσματα μαζί», είχε πει τότε η Μέγκαν Φοξ.

Όσο για την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, είχε δηλώσει ενθουσιώδης φαν των εσωρούχων της αδερφής της, και έλεγε συνεχώς πόσο βολικά τα βρίσκει για την καθημερινότητά της: «Θα το έλεγα αυτό ακόμα κι αν η Κιμ δεν ήταν αδελφή μου. Είναι πραγματικά τα αγαπημένα μου», είχε πει.

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και η Μέγκαν Φοξ εμφανίζονται συχνά μαζί σε event, συνοδευόμενες από τους μουσικούς συντρόφους τους, ακόμα ένα κοινό που έχει «ενισχύσει» τη φιλία τους.

4

Λέτε να γίνει το μεγάλο deal;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: