Στα υπόγεια του… μετρό είναι η θέα! Δείτε εικόνες από τον σταθμό στο Περιστέρι στην Ελλάδα του 2023!

Κοινοποίηση:
μετρό

Έχουμε ξαναπεί ότι οι αναγνώστες είναι οι καλύτεροι ρεπόρτερ. Κάτι τέτοιο ισχύει και στην παρακάτω ανάρτηση, όπου αναγνώστης μας έστειλε φωτογραφία από τον σταθμό του μετρό στο Περιστέρι!

“Καλησπέρα κ Χίο! Σας επισυνάπτω μια φώτο για να δείτε σε τι κατάσταση είναι το μετρό Περιστερίου! Σοβάδες να κρέμονται και 20 κουβάδες για να μαζευουν το νερό, που με την παραμικρή βροχή γίνεται πισίνα και υπάρχει κίνδυνος για εμάς τους πολίτες! Με μια μικρή έρευνα να γνωρίζετε ότι το ίδιο χάλι επικρατεί και σε άλλους σταθμούς! Στα υπόγεια είναι η θέα! Καλό μεσημέρι με δύναμη”.

IMG_20230511_141428

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. στην ανθουπολη δεν δουλευουν οι σκαλεσ ποσα χρονια?
    στην ομονια οταν αλαζεισ απο τραινο σε μετρο βρομαει κατρουλα, ειναι σκοτεινα,συχαμα.
    παντα ωρεσ αιχμησ αργουν τα δρομολογια.

    1. Τι να ηρεμήσει ρε βλάκα τσιφτετέλληνα τελειωμένε, περίγελο όλης της οικουμένης:::: Γελάνε και οι δημόσιες τουαλέτες στο Μπαγκλαντές με το χάλι σας.!!!!!

  2. Από πού έρχονται τα νερά; Πώς δημιουργείται η υγρασία; Αφού είναι στο υπόγειο.

  3. Στις συγκοινωνίες συρμού επικρατεί μπάχαλο. Στο μετρό του Συντάγματος η πόρτα του συρμού σήμερα το απόγευμα με το που άνοιγε έκλεινε αμέσως. Έναν επιβάτη τον χτύπησε στο πρόσωπο και του έσπασε τα γυαλιά. Κατεβαίνω Αττική να πάρω τον ηλεκτρικό με κατεύθυνση προς Πειραιά κατά τις 6 και κάτι το απόγευμα. Βλέπω πως ο συρμός θα φθάσει σε 8 λεπτά!!! Μέχρι να έρθει έγινε το αδιαχώρητο στην αποβάθρα. Έρχεται και δεν ανοίγει η μία από τις διπλές πόρτες. Για να μπούμε και να βγούμε δόθηκε σκληρή μάχη. Αυτές είναι οι αστικές συγκοινωνίες των “αρίστων”. Ξαναψηφίστε τους ζώα.

  4. Έδωσαν κι έφαγαν τόσα δις για αυτό το έργο και δεν μερίμνησαν να φτιάξουν .. άκουσον άκουσον τουαλέτες !!! οι σοβάδες σας έκαναν αίσθηση..? Εδώ μιλάμε.. κατουράς και χεζεσαι πάνω σού…με τους αλήτες τούς κλέφτες..! Αυτά έχουν οι εργολαβίες.. όπως υπέρ τιμολογουν οι πονηροί Ελληναραδες ένα ΕΣΠΑ.. έτσι κατά κλέβουν κι αυτοί τα κονδύλια και τα δάνεια της ΕΕ..!!! χρεώνουν τα διπλά και φτιάχνουν τα μισά..!!!

  5. Αυτο το ειδα και στο μετρο στο Συνταγμα σημερα προς Ανθουπολη. Τσεπωνεις το χρημα και οι δουλειες γινονται μισες

  6. Πέρα απ’τα κόμματα δεν ενδιαφέρονται για τίποτα σε αυτό το κράτος.

  7. έχουν διαλυθεί τα πάντα με μιζοκούλη, δεν λειτουργεί τίποτα

    1. πάντα μπορντέλο ήμασταν. Δεν είναι τωρινό το φαινόμενο..αλλίμονο στους ανόητους που ελπίζουν..!

  8. Αυτοι παιρνουν το χρημα απ εξω … τα μισα για ψευτο εργα και τα μισα στις τσεπες τους.Πρεπει να αναλαβει την χωρα καποιος που ολα αυτα να τα κοψει .Εχουμε καταντισει χωρα χειροτερη απο την πιο υποαναπτυκτη του πλανητη

Comments are closed.