Στα «μανταλάκια» κρέμασε την Κυβέρνηση και η Χριστίνα Σούζη!

Κοινοποίηση:
icemax_700_aa81a2f4fba36efa72de93acf517dac3

Η μήνις των μετεωρολόγων
Μετά τον Διευθυντή της ΕΜΥ Θεόδωρο Κολυδά, τον μετεωρολόγο-βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Καλλιάνο και τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, τώρα και η Χριστίνα Σούζη.

Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ εξέθεσε την Κυβέρνηση και κατέρριψε (κι αυτή) τους αστείους ισχυρισμούς όσων κυβερνητικών και φιλοκυβερνητικών δικαιολογήθηκαν για το επιτελικό χάος και τον ανύπαρκτο κρατικό μηχανισμό, λέγοντας ότι ο χιονιάς… ήρθε λίγο νωρίτερα από τις προβλέψεις.

Μιλώντας με τον Άρη Πορτοσάλτε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, τον άκουσε να της λέει: «Διάβασα χθες στο iefimerida και προφανώς δεν το έβγαλαν από το μυαλό τους, κάποιος τους το είπε από το Μαξίμου, ότι στο Μαξίμου λένε, ότι μόνο η Σούζη τον έπιασε τον καιρό αλλά τι να κάνουμε που εμείς (σ.σ. στην κυβέρνηση) έχουμε σύμβαση με την ΕΜΥ και όχι με την κ. Σούζη».

Η αυθόρμητη και πάντα ετοιμόλογη μετεωρολόγος… φούντωσε και του απάντησε: «Όλοι οι μετεωρολόγοι πέσαμε μέσα και λέγαμε τα ίδια. Μπορεί εγώ να έπιασα την ώρα. Όταν βγάζει η ΕΜΥ την Κυριακή το μεσημέρι πρόγνωση που λέει για τη Δευτέρα  χιονοπτώσεις  που θα είναι περισσότερες από το μεσημέρι και μετά. Άρα έδινε χιονοπτώσεις όλη την ημέρα. Η πρόγνωση της ΕΜΥ έδινε χιονοπτώσεις για την Αττική όλη την ημέρα. Τέλος, τίποτε άλλο. Θέλει πολύ κόπο για να το καταλάβεις αυτό το πράγμα;».

Και το έκανε ακόμα πιο λιανά για τους αδαείς και τους… περιορισμένης ευθύνης: «Η ΕΜΥ ήταν εντάξει στις προγνώσεις της. Όλοι ξέραμε ότι θα έρθει λίγο νωρίτερα. Το απόγευμα της Κυριακής όλοι ξέραμε ότι το χιόνι θα έρθει νωρίτερα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.