Στα «μαλακά» ο Αντετοκούνμπο -Τιμωρία μίας αγωνιστικής για την κουτουλιά σε αντίπαλό του

Κοινοποίηση:
antetokounmpo-wagner-diaititis

Καλά νέα είχε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που περίμενε την τιμωρία του από το NBA.

Ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς τιμωρήθηκε με αποκλεισμό ενός αγώνα, για την κουτουλιά που έριξε σε αντίπαλό του, στο ματς με τους Ουάσιγκτον Γουίζαρντς.

Ο Αντετοκούνμπο είχε εκνευριστεί με ένα μαρκάρισμα του Βάγκνερ πάνω του, με αποτέλεσμα να πάει να του ζητήσει τον λόγο σε έντονο ύφος. Δεν κρατήθηκε ωστόσο και έριξε κουτουλιά στον νεαρό αντίπαλό του, κάτι που είδαν αμέσως οι διαιτητές. Για τέτοιες συμπεριφορές το NBA τιμωρεί από έναν έως πέντε αγώνες, ωστόσο ο Greek Freak έπεσε στα «μαλακά», αφού θα χάσει μόνο το τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου, απέναντι στους Μέμφις Γκρίζλις.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Το καλό παιδί κατά τ’αλλα…..άνθρωπος που σηκώνει χέρι,κεφάλι,πόδι και απαντά με ΒΙΑ στον άλλον είναι ψυχικά ανισορροπος άνθρωπος…και άλλη φορά το χει κάνει όχι με κουτουλια αλλά με νταηλικι και υφακι όμως τα πληρωμένα ΜΜΕ τον παρουσιάζουν όπως θέλει το σύστημα..

  2. Έπεσε στα μαλακά γιατί είναι μαύρος και έριξε κουτουλιά σε λευκό. Αν ήταν λευκός και έριχνε κουτουλιά σε μαύρο θα καιγόταν η Αμερική. Τι Black lives matter, τι ρατσισμός κατά των μαύρων, τι καταπατούνται τα δικαιώματα των μαύρων, θα γινότανε της πουτ@νας. Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι η λευκή φυλή πάει για εξόντωση στο Αμέρικα. Σε λίγα χρόνια θα έχουν καταυλισμούς λευκών όπως έχουν καταυλισμούς Ινδιάνων.

  3. αν την ετρωγε ο νιγηριανος την κουτουλια θα ήταν ρατσισμος!

Comments are closed.