Στα δικαστήρια πάει την παραγωγή του Survivor η Μαριαλένα γιατί φέρανε τον πρώην της

Κοινοποίηση:
marialena

Η επιλογή της παραγωγής του Survivor να βάλει στο παιχνίδι τον πρώην σύντροφο της Μαριαλένας, Σάκη Κατσούλη έχει διαταράξει τις ισορροπίες, με τη νεαρή κοπέλα να σκέφτεται σοβαρά την οικειοθελή αποχώρηση.

Ο λόγος που έχει βγει εκτός εαυτού η Μαριαλένα είναι η προβολή της προσωπικής της ζωής, καθώς κατάλαβε αμέσως για ποιον λόγο έβαλαν τον Σάκη στο παιχνίδι και η αλήθεια είναι πως ενώ αρχικά τσαντίστηκε μαζί του μαζί τα έβαλε με την παραγωγή και όχι άδικα!

Η Μαριαλένα ήταν ξεκάθαρη προς τους ανθρώπους της παραγωγής! Αφού ηρέμησε, γιατί δεν ήθελε να πει κάτι πάνω στα νεύρα της, τους πλησίασε και τους ξεκαθάρισε πως εφόσον προβάλουν κάποια στιγμή που μπορεί να παρερμηνευτεί μαζί με τον Σάκη τότε θα τους κυνηγήσει δικαστικά μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα, σύμφωνα με το Athensmagazine.

 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σάκης έχει μεταφέρει στην Μαριαλένα τα πάντα, όπως για παράδειγμα το πόσο αντιπαθής είναι η φίλη της, Άννα Μαρία, στο τηλεοπτικό κοινό και τι σχολιάζουν για τη σχέση της με το Νίκο Μπάρτζη, παρότι εκεί έξω υπάρχει ένα παλικάρι που την περιμένει!

Αυτό έχει προβληματίσει και την ίδια που δεν θέλει να… μονταριστούν πλάνα και να φανεί “ηλίθια” στα μάτια του Γιώργου Λιβάνη, με τον οποίο διατηρεί δεσμό εδώ και λίγους μήνες!

Η Μαριαλένα ήταν ξεκάθαρη και η παραγωγή πρέπει να σεβαστεί την απόφασή της!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Και πολυ καλα θα κανει Υποστηρίζω κόκκινη ομάδα αλλα η κοπέλια ειναι αγωνίστρια και τα προσωπικά της αφορούν μονο εκείνη και οχι φορά παρτίδα για την τηλεθέαση Κυνήγησε τον Τούρκο όσο πιο πολυ μπορείς

Comments are closed.