Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους Κιμούλης με το Σωματείο Ηθοποιών και τη Ζέτα Δούκα

Κοινοποίηση:
kimoulis

Τυπική φαίνεται πως ήταν η συνάντηση των νόμιμων εκπροσώπων του Γιώργου Κιμούλη του ΣΕΗ και της Ζέτας Δούκα, καθώς όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του πρώτου «η συνάντηση στο γραφείο της διαμεσολαβητού επιβάλλεται από το νόμο» και η υπόθεση θα καταλήξει στα δικαστήρια.

Ο Γιώργος Κιμούλης έχει καταθέσεις αγωγές κατά των ηθοποιών Ζέτας Δούκα, Δώρας Χρυσικού και Νίκου Ψαρρά αλλά και κατά του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και του Πειθαρχικού του Συμβουλίου συνολικού ύψους 1,2 εκατ. ευρώ.

Οι καταγγελίες της Ζέτας Δούκα
Όπως είχε καταγγείλει η Ζέτα Δούκα: «Τον Δεκέμβριο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, μία νύχτα που καιγόταν η Αθήνα, είχε πολύ λίγο κόσμο στην βραδινή παράσταση, έστειλε έναν συνάδελφο να μου πει να βγω στη σκηνή για να πω ότι ακυρώνεται η παράσταση και όταν κατέβηκα να πω: “οκ γιατί δεν βγαίνεις να το πεις εσύ επί σκηνής”, με έβρισε, με κλώτσησε και είπε: “ΟΚ, πάμε τρίτο κουδούνι”.

Έβαλα την αξιοπρέπεια μου κάτω από το θέατρο, έβαλα τον φόβο μου πάνω για να μην πουν ότι έκλεισε το θέατρο αυτή με σκοπό να παραμείνει το έργο. Κατέρρευσα δύο φορές επί σκηνής, τα άλλα δύο μέλη του θιάσου με πήγανε στο σπίτι του και όταν τελείωσε η διαδικασία γέμισα σπυριά, τα οποία τα παντρεύτηκα για ενάμιση χρόνο στη ζωή μου. Γιατί τώρα; Τώρα είναι η εποχή. Τώρα τα αυτιά ανοίγουν, δεν με νοιάζει τι θα πουν; Γιατί τώρα; Δεν είναι ερώτηση αυτή. Να λέμε ευτυχώς που ήρθε το τώρα. […] Υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες για όλη αυτή την ιστορία που καταθέτω αυτή τη στιγμή» πρόσθεσε η Ζέτα Δούκα.

«Καταθέσαμε νέα αγωγή κατά του ΣΕΗ για τη διαγραφή»
Όπως ανέφερε μιλώντας στο MEGA ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος για τη συνάντηση με τον εκπρόσωπο της Ζέτας Δούκα «Είναι ένας νόμος που έχει ψηφιστεί από το 2019 και έκτοτε, ισχύει. Επανήλθε για τέτοιου είδους περιπτώσεις. Έγινε η συνάντηση χθες και ήταν άγονη, άκαρπη. Έγινε πρόταση από την κυρία διαμεσολαβίτρια να πάρουμε θέσεις απέναντι σε αυτό το ζήτημα. Εμείς από την πλευρά μας είπαμε ότι οι θέσεις μας έχουν καταστεί γνωστές σε όλο το πανελλήνιο, όχι μόνο στην απέναντι πλευρά. Ο κύριος Κιμούλης δεν έχει καμία σχέση με αυτά που του καταλογίζουν κι είχε δίκιο κι αδίκως, τον έφεραν σε αυτή την δύσκολη θέση».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Η άλλη πλευρά μέχρι και χθες δεν είχε εκφράσει τη θέση της. Έπειτα δήλωσαν ότι δεν συμφωνούν και έτσι, έληξε το ζήτημα και η διαδικασία της διαμεσολάβησης. Εμείς αυτό που ζητάμε είναι η αποκατάστασή μας, η διαφάνεια και η ανάδειξη των πραγματικών περιστατικών, που δικαιώνουν τον κύριο Κιμούλη ότι αδίκως βρίσκεται σε αυτή τη θέση.

Για αυτό προσφύγαμε στο δικαστήριο, μόλις λάβαμε γνώση των βλαπτικών γεγονότων της άλλης πλευράς. Δεν είναι το αρμόζον, όταν θίγεσαι μετά από 13 χρόνια, να πας σε πρωινές εκπομπές και να κάνεις παραπονάκια. Όταν πρέπει, προσφεύγεις στις αρμόδιες αρχές. Καταθέσαμε νέα αγωγή για την απόφαση της διαγραφής του Γιώργου Κιμούλη από το ΣΕΗ και θα αποκαλύψουμε τα πρόσωπα που συμμετέχουν σε αυτή τη σκευωρία».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ασχολούμεθα με το εάν ο Κιμούλης γαργάλησε την πρωκτοθυρίδα της Δούκα…. Ποιός τώρα;;;;Ο Κιμούλης…..Ένας ατάλαντος ημικάραφλος φλωρομπίχτουλας που αν δεν είχε φάει κρέας δεν θα τον ήξερε ούτε η μάνα του…

Comments are closed.