Στα γεράματα πήρε φόρα και αυτός! Μάκης Τσέλιος: Ερωτεύτηκα τον Μπίλι Μπο και έκανα ό,τι ήταν δυνατόν για να τον κρατήσω στη ζωή

Κοινοποίηση:
makistselios_billybo

“Εκείνη τη στιγμή χύθηκε το δικό μου αίμα… ”

Ο Μάκης Τσέλιος κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 το απόγευμα της Τρίτης για μια εκ βαθέων εξομολόγηση στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Στο επίκεντρο της συγκλονιστικής κουβέντας του βρέθηκε ο Billy Bo.
Ο γνωστός σχεδιαστής είπε για πρώτη φορά δημόσια ότι ήταν ζευγάρι με τον Billy Bo, ενώ κατά τη διάρκεια της πολύ μεγάλης κουβέντας τους υπήρξαν πολλές συγκινητικές στιγμές. Συγκεντρώσαμε μερικές από αυτές…

«Μου άρεσε, ήταν ένα πολύ ωραίο παιδί. Ήταν τόσο ερωτεύσιμος, ερωτεύσιμος από τους πάντες, σε σταματούσε η ομορφιά τους. Υπήρξε έρωτας σημαντικός μαζί μου. Μείναμε μαζί, τον ερωτεύτηκα. Δεν το έχω ξαναπεί δημόσια αυτό, αλλά το ξέρει ο κόσμος»

«Δεν είχε προσωπική δύναμη γι’ αυτό ήταν γαντζωμένος από πάνω μου. 9 μήνες ταλαιπωρήθηκε με την ασθένειά του -άλλοι θα έφευγαν σε 15-20 μέρες αλλά έκανα ό,τι ήταν δυνατόν στον κόσμο ολόκληρο. Είχαμε μαζέψει μια περιουσία τότε, την έφαγα όλη. Ήταν μια δύσκολη αρρώστια τότε. Η απώλειά του με πονάει».

«Ήμουν στο Παρίσι και με πήρε ο Billy Bo και μου είπε «Μάκη, με πήρε ο γιατρός και μου είπε ότι χύθηκε το αίμα που είχα δώσει και να κάνω ξανά εξετάσεις». Εκείνη τη στιγμή χύθηκε το δικό μου αίμα… Νοσηλεύτηκε στο Παρίσι με το όνομα Τριανταφυλλόπουλος».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Ωραία θέματα, ‘διδακτικά’ για τα παιδιά μας, παρουσιάζει η ΕΡΤ με τα λεφτά μας….ΑΙΣΧΟΣ!!

  2. .ο μπίλι μπο και προς τιμήν του ΄στο τέλος άλλαξε ζωή..εξομολογήθηκε
    μετάνιωσε ,έκοψε τα πάθη του.ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ένδοξο,, η ιδια Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥ εμφανίστηκε και του είπε πότε
    θα φύγει.στο τέλος μέσα στο δωμάτιο του ΒΡΗΚΑΝΕ ΕΝΑΝ μεγάλο σταυρό και το σπίτι του ήτανε γεμάτο απο
    εικόνες.αυτά όμως δέν πουλάνε εε..

  3. Άστα μπάρμπα! Τον απομυζούσες σωματικά και πνευματικά και μόλις πέθανε πήρες τα πατρόν και τις ιδέες του για δικά σου κι ανοιξες το μαγαζακι στην Κανάρη. Όμως δεν ζούσε να σου δίνει ιδέες πια, έκανες ένα πυροτέχνημα και μετά πάτωσες.
    Ο Βασίλης είχε ιδιαιτερότητες και πάθη, ήταν όμως ο πιο ταλαντουχος μόδιστρος της εποχής του και πολλά υποσχόμενος στον κόσμο της μόδας. Ευτέλησες την καριέρα του εκμεταλευόμενος τα πάθη του. Σκια ησουν δίπλα του ως μόδιστρος….

  4. Άστα ρε φίλε…Εμετικός ο Γέροντας….τι να πω…τα Σόδομα και γομορα

  5. Η πούστρα μιζούριζε το ανήλικο τότε και το κατέστρεψε, δοξάστε τον.

  6. ΑΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΙΛΙ ΜΠΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΗΞΕΡΑΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΓΕΡΟΜΠΑΜΠΑΛΙ ΜΑΚΗ ΤΣΕΛΙΟ…

  7. Πώς κόλλησε το αίτζ ο Μπίλυ Μπο; Σε παρτούζα στην Αμερική; Τον πουλούσε ο Τσέλιος για να κάνει διεθνή καριέρα; Δεν ήταν μόνο δικός του γκόμενος.

  8. Άλλη μια “ιστορία αγάπης”που πρέπει να μάθουμε εμείς οι νεότεροι έτσι;;;; Πρέπει δηλαδή να γίνει λαϊκό τραγούδι ο έρωτας του τσελιου…

Comments are closed.