Σταμάτης Γαρδέλης: Σάλος με τις δηλώσεις για Φιλιππίδη – «Δόξα τω θεώ που αποφυλακίστηκε»

Κοινοποίηση:
gardelis

O Σταμάτης Γαρδέλης, προκαλεί για μια ακόμα φορά με τις δηλώσεις του, καθώς αναφέρθηκε στην αποφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο ηθοποιός είχε αποδείξει και στο παρελθόν πως έτρεφε μια συμπάθεια προς το πρόσωπο του κατηγορούμενου και συνεπώς η απόφαση αυτή τον… χαροποίησε ιδιαίτερα. Μάλιστα τόνισε πως ο Φιλιππίδης είναι ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο, καθώς τον θεωρεί ως ένα εκ των σημαντικότερων προσώπων, που έχει ο χώρος του θεάτρου.

Στις δηλώσεις αναφέρεται και στην υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει γιατί μπλέκει τις δυο αυτές υποθέσεις.

«Δόξα τω Θεώ αποφυλακίστηκε, μα είναι δυνατόν; Δεν ξέρω, έχω ενστάσεις. Για μένα είναι ο μεγαλύτερος ηθοποιός που έχουμε και έχει γίνει όλο αυτό το νοσηρό πράγμα και τον κρατάνε ενάμιση χρόνο μέσα» είπε αρχικά ο Σταμάτης Γαρδέλης.

«Είδα επίσης και για έναν βιασμό που έγινε την πρωτοχρονιά από κάποιον σε ένα ξενοδοχείο πολυτελείας που τελικά αθωώθηκε με βούλευμα. Δεν ξέρω τι να πω. Έχουμε τυφλή εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη» συμπλήρωσε.

«Είναι προκλητικό να λες ότι το θέατρο είναι ένα κρεβάτι. Το θέατρο είναι και σπουδή, είναι και σχολείο. Ο Αλέξης Κούγιας είναι μια ξεχωριστή κατηγορία από μόνος του, οπότε μπορεί να λέει ότι θέλει» κατέληξε…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Ο Σταμάτης έβαψε τα μαλλιά του και το πρόσωπό του για ρόλο. Είναι πολύ καλός άνθρωπος και ηθοποιός!
    Δεν εννοεί αυτά που λέει. Ειρωνεύεται τον Φιλιππίδη και την κακή πλευρά της δικαιοσύνης που αθωώνει τους βιαστές (όπως συνέβη με τους πλούσιους Κόκα Κόλες βιαστές της Γεωργίας Μπίκα).

  2. Σαν φάντασμα είναι ο παππούς.Από τον τάφο βγήκες ρε;

  3. Γαρδέλης όπως λέμε Γκλέτσος! Ερωτικό είδωλο των δεσποινίδων τη δεκαετία του 80 από τα χαζοπεριοδικά της εποχής Σούπερ Μανίνα και Κατερίνα! Ο ίδιος ατάλαντος έχοντας στο ενεργητικό του κάτι σαχλοβιντεοκασέτες! Φυσικά όπως και ο Γλέτσος το ψήνει το ψάρι και από τις δύο πλευρές είναι και της μόδας!

    1. Μην γράφεις ψέματα και κακοήθειες.

  4. Διαφωνώ μ τ λεγομενα του. Το μαλλι τ έβαψε για καποια παρασταση που παιζει

  5. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΗΠΟΙΝΙΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΚΟΚΟΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΙ ΡΟΛΟ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΗΣΑΝ…. ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΒΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑΧΕΙ ΡΗΜΑΞΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΝΑΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΡΩΤΙΟΜΑΣΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ…. ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ….

  6. Ρε Γαρδέλη, μιλάς εσύ λες και δε σε ξέρουμε. Δε χρειάζεται να ξέρουμε και πολλά δηλαδή… αλλά κάποιοι κάπου που σε έχουμε συναντήσει σε κάτι γυρίσματα, είδαμε τι τύπος είσαι κι εσύ. Γι αυτό δε ταίριαξες με καμία παραγωγή μετά τις βιντεοκασέτες? Και θές τώρα να δεχτούμε τις απόψεις σου? Δηλ τι? να λυπηθούμε τον βιαστή? Ελεος το χετε ξεφτυλίσει όλοι σας συστημικά τσ@γλάνια.

    1. Όχι δεν τον ξέρετε! Μην λες ψέματα! Αποκλείεται να τον έχεις συναντήσει. Μια χαρά άνθρωπος είναι!
      Ταίριαξε με πολλές παραγωγές μετά τα 80s, τόσο θεατρικές όσο και τηλεοπτικές!

  7. Να του κάνουν ένα ναρκοτέστ πριν τον βγάλουν στη δημοσιότητα…έχουμε σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθούμε από τους πρεζακιδες και τους ανώμαλους

  8. Κρίμα πάντως…πρέπει να είναι άρρωστος ,το χρώμα του δεν είναι καλό και έχει σκελετώσει. Μη δίνουμε και πολύ σημασία σε αυτά που λέει, δε ξέρουμε τι αγωγή ακολουθεί κι αυτός.

    1. ΜΕΙΚΑΠ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΣΑΨΑΛΟ…ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΚΥΛΟΓΕΡΑΣΕ

  9. Ρε Γαρδέλη, σα πρεζάκι είσαι. Τί μαλλί είναι αυτό στα γεράματα;

  10. Ti μαλλί ειναι αυτό ρε Γαρδέλη??Το γύρισες κι εσύ??

    1. Χαχαχα ολοι οι κουλτουριαρηδες ψήνουμε το ψάρι και από της δυο πλευρές φιλτατε!

      1. ποιος ειναι ο κουλτουριαρης? ο σταματης? ΝΑ ΜΗΝ ΧΕΣΩ. απο που και ως που κουλτουριαρης? επαιξε σε μερικες ηλιθιες ταινιες λαιτ πορνο της εποχης του 80 (μαλλον επειδη ηταν ομορφο παιδι, ή επειδη τον γαμουσε κανενας απο την παραγωγη, ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ). αυτο δεν τον κανει κουλτουριαρη. σιγα μην του δωσουμε και οσκαρ. ο μεγαλος σταθης ψαλτης που ειναι της ιδιας περιοδου ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΣ με ολη την σημασια της λεξης,

        1. παικε ο Σταματης σε… τσοντες?

        2. Ο/Η Η απάντησή σας βρίσκεται στο πρώτο σχόλιο πάνω πάνω λέει:

          Ο Σταμάτης συμμετείχε σε υπέροχες ταινίες και σειρές και παίζει σε εξαιρετικές παραστάσεις!
          Είναι όμορφο παιδί και έκανε πολύ ωραία καριέρα με την αξία του!
          Όλα τα υπόλοιπα είναι αισχρά ψέματα και ανοησίες.

Comments are closed.