Στέψη Καρόλου: Ο πρίγκιπας Χάρι θα καθίσει 10 σειρές πίσω από την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια

Κοινοποίηση:
prince_harry

Δέκα σειρές πίσω από τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα καθίσει ο πρίγκιπας Χάρι κατά τη διάρκεια της τελετής στέψης του πατέρα. Αν μη τι άλλο, αυτή η θέση θα του επιτρέψει να αποχωρήσει νωρίτερα από την τελετή, σε περίπτωση που το επιθυμεί.

Σύμφωνα με τη Sun, που παραθέτει σχόλια του πρώην μπάτλερ του Παλατιού Paul Burrell, θα έχει ελάχιστο χρόνο μαζί με τον βασιλιά Κάρολο αλλά και τον αδερφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ, οπότε οι «πιθανότητες συμφιλίωσης μαζί τους θα είναι ελάχιστες».

Παρά την απογοήτευση που μπορεί να του προκάλεσε, η θέση του πρίγκιπα Χάρι θα μπορούσε να είναι χρήσιμη αν θέλει να κάνει μια γρήγορη έξοδο, αποκάλυψε ο πρώην βοηθός της βασιλικής οικογένειας. Ο Burrell είπε: «Δεν θέλει να περάσει πολύ χρόνο κοντά στους υπόλοιπους. Φοβάμαι ότι δεν υπάρχει καμία ευκαιρία συμφιλίωσης στον κοντινό ορίζοντα – η υποδοχή του από τους Ουίνδσορ θα είναι πολύ ψυχρή, πιστεύω».

Πολλοί εικάζουν ότι θα μπορούσε να μπει και να βγει από το Ηνωμένο Βασίλειο εντός 24 ωρών. «Έρχεται να κάνει την εμφάνισή του και έρχεται γιατί ο πατέρας του θέλει να είναι εκεί». Ο Burrell ο οποίος ήταν συνοδός της πριγκίπισσας Νταϊάνα, είπε ότι ο βασιλιάς «θα χαρεί» που και οι δύο γιοι του θα είναι παρόντες στη στέψη του.

Ο πρίγκιπας Χάρι θα ταξιδέψει στη Βρετανία μόνος του, καθώς η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα παραστεί στην τελετή. Θα είναι η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας Χάρι θα δει τον πατέρα του και τον αδερφό του μετά την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του , όπου έβγαλε στη φόρα «άπλυτα» της βασιλικής οικογένειας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: