Στέφανος Τσιτσιπάς: Προπονείται στην καραντίνα και το διασκεδάζει [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
720_752946_9b1941ded8-aee12877acae7755

Να κρατηθούν σε φόρμα κάνοντας προπόνηση μέσα στο δωμάτιό τους, επιχειρούν οι πρωταθλητές μας Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη που παραμένουν σε αυστηρή καραντίνα στην Μελβούρνη.

Τον ελεύθερο του χρόνο μετατρέπει σε παραγωγικό ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Σε βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Έλληνας πρωταθλητής διασκεδάζει, καθώς προσπαθεί να πιάσει μια ειδική μπάλα, δουλεύοντας έτσι τόσο τα αντανακλαστικά, όσο και την αντίληψή του.

Και η Μαρία Σάκκαρη θέλει όσο τίποτε άλλο να διατηρηθεί σε φόρμα, ενόψει του Open της Μελβούρνης. Για τον σκοπό αυτό, φαίνεται πως έχει μετατρέψει το δωμάτιο της σε γυμναστήριο, ενώ κάνει ασκήσεις με λάστιχα.

Εσώκλειστος βρίσκεται και ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος όμως βρήκε τρόπο να το διασκεδάζει.

Δύο πιτσιρικάδες έκαναν γήπεδο τένις τον δρόμο κάτω από το μπαλκόνι του κορυφαίου τενίστα, με τον ίδιο να τους δίνει συμβουλές για το παιχνίδι τους και να τους αποθεώνει.

Η άτυχη της υπόθεσης είναι η Γούλια Πουτίντσεβα. Η 26χρονη από το Καζακστάν άλλαξε πρόσφατα δωμάτιο καθώς είχε βρει ποντίκι, ωστόσο παρά τη μετακόμισή της, τα συμπαθή τρωκτικά την αναζήτησαν και την επισκέφτηκαν για άλλη μια φορά.

Όλα αυτά συμβαίνουν, την ώρα που το τελευταίο 24ωρο ανιχνεύθηκαν άλλες δύο νέες μολύνσεις κορονοϊού σε αθλητές που είχαν δηλώσει συμμετοχή στο Open της Μελβούρνης, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στα τέσσερα κρούσματα της covid-19.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: