Στέλιος Διονυσίου: «Έβγαινα από τα ρούχα μου – Έλεγα ότι “θα ‘ρθω εκεί και θα γίνει ο χαμός”»

Κοινοποίηση:
stelios_dionisiou

Ο Στέλιος Διονυσίου μίλησε για προσωπική του ζωή και τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του, σε συνέντευξη για την εκπομπή “Τι λες τώρα”.

Οι δυο τους, όπως ανέφερε, μιλάνε τακτικά και είναι “ομάδα” για τα παιδιά τους: «Τα παιδιά μου έφυγαν από την Ελλάδα πριν 6 χρόνια, αλλά μιλάμε τακτικά. Με την πρώην σύζυγό μου μιλάμε πιο συχνά γιατί εκείνη μου λέει τα παράπονα και τι κάνουν τα παιδιά. Είμαστε μαζί για τα παιδιά, αν και έχουμε χωρίσει. Έχει κατανόηση.Τα δύο χρόνια που δε δουλεύαμε δεν μπορούσα να στέλνω τα ίδια χρήματα με πριν».

Ο ίδιος παραδέχτηκε στη συνέχεια ότι το ενδεχόμενο η πρώην γυναίκα του να συνεχίσει τη ζωή της, τον ενοχλούσε στο παλρελθόν: «Παλιότερα δεν μπορούσα να διαχειριστώ την σκέψη ότι ένας νέος άνθρωπος θα έμπαινε στο σπίτι που ζουν τα παιδιά μου. Έβγαινα από τα ρούχα μου. Έλεγα ότι “θα ‘ρθω εκεί και θα γίνει ο χαμός”. Ωστόσο αυτό άλλαξε στην πορεία. Γνώρισα πρόσφατα τον σύντροφο της πρώην συζύγου μου. Μόλις τον γνώρισα, ηρέμησα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. αντε να γινεις και κουμπαρος στην πρωην συζηγο σου προχωρημενα πραγματα

  2. ΡΕ ΣΤΕΛΙΟ ΤΟΣΑ ΣΟΥ ΑΦΗΣΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕΣ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΣΤΙΝ ΠΛΑΚΑ… ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΣΤΑΙΛΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ???ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Comments are closed.