Στάθης Αγγελόπουλος: “Ο άνδρας της ξαδέρφης μου έκανε εμβόλιο και έβγαλε όγκο”

Κοινοποίηση:
stathis-aggelopoulos-1200x831

Ο Στάθης Αγγελόπουλος παρέθεσε συνέντευξη σε τηλεοπτικό κανάλι, όπου υποστήριξε ότι δεν είναι σίγουρος ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι άλλοι πολιτικοί έχουν κάνει το εμβόλιο, το πραγματικό εμβόλιο.

«Ο άντρας της πρώτης ξαδερφούλας μου έκανε το εμβόλιο και μετά από δύο μήνες έβγαλε όγκο στο κεφάλι. Θα μου πεις, το προκάλεσε το εμβόλιο; Μπορεί και να το προκάλεσε το εμβόλιο. Πόσο σίγουρος είμαι εγώ ότι ο κ. Άδωνις, ο κ. Μητσοτάκης και όλοι αυτοί έχουν κάνει το εμβόλιο; Το πραγματικό εμβόλιο», είπε για το εμβόλιο ο Στάθης Αγγελόπουλος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Γειτόνισσα μου είχε πρόβλημα με τη μέση της, έκανε εγχείρηση και το πρόβλημα της ρυθμίστηκε για 2 χρόνια, μόλις έκανε το εμβόλιο μετά από 2-3 μήνες το πρόβλημα επανεμφανίστηκε, πονάει και δυσκολεύεται να περπατήσει. Άλλος φίλος έκανε το εμβόλιο και αμέσως μετά έπαθε αποκόλληση αμφιβληστροειδούς στο μάτι του.Το θέμα είναι ότι οι ίδιοι δεν πιστεύουν ότι είναι από το εμβόλιο αλλά τόσες πολλές συμπτώσεις είναι πολύ περίεργο.

  2. Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια; Θελει σκεψη τι φταιει ; Δεν μπορω να καταλαβω τοσο χαζοι ειναι ορισμενοι που δεν το καταλαβαινουν ; Τοσοι θανατοι τοσα περιστατικα μετα απο τα εμβολια και αυτοι ακομη αναρωτιουνται . Καλα τοσο μα τοσο ηλιθιοι ειστε ορισμενοι ; Τρεξτε οι επομενες δοσεις σας γυρευουν.

  3. Χειροκρότησε όχλε τις δηλώσεις του εξυπνάκια ανεύθυνου.

    1. Ευτυχώς αναλαμβάνουν οι εταιρείες την ευθύνη για τα μπόλια . Αυτές ΔΕΝ είναι ανεύθυνες;

  4. Δύο γείτονες μας – φιλικό ζευγάρι, εμβολιαστηκαν μαζί και στη 2η δόση και έπειτα από 3 μήνες βγήκαν και στους δύο (ταυτόχρονα!) “διάφορα”… Στον μεν σύζυγο καρκίνος στον πνεύμονα, στη δε σύζυγο αυτοάνοσο και πρόβλημα στο συκώτι. Την ίδια ακριβώς περίοδο!! Όπου η σύζυγος κάνει πίσω στην δική της περίπτωση (θεραπεία) γιατί προέχει ο καρκίνος του συζύγου… Ταυτόχρονα εμβολιαστηκαν ταυτόχρονα εμφάνισαν ανίατες ασθένειες και παθήσεις… Τυχαίο;; Μπορεί ναι, μπορεί όχι…

    1. ονόματα και διευθύνσεις για να σε πιστέψουμε….

  5. Δύο πολύ στενοί μου συγγενείς έκαναν το εμβόλιο ο μεν πρώτος χωρίς καμία αιτία έχει καρκίνο σε τελικό στάδιο μετά ακριβώς από ένα μήνα που έκανε το μπόλι και ή μεν δεύτερη μετά το εμβόλιο έπαθε στο κεφάλι αιμοραγικο επεισόδιο και πέθανε χωρίς να έχει απολύτως κανένα πρόβλημα…..Ο Στάθης λέει ακριβώς ότι λέει όλος ο κόσμος .

  6. Συνάδερφος μου 50 ετών , μακαρίτης πλέον, έβγαλε την παλιοαρρώστια στην μασχάλη το 2019!!Εκανε χημιοθεραπείες και το έθεσε υπό έλεγχο!!Ως ευπαθείς ομάδα πήγε και έκανε το εμβόλιο… 2 μήνες μετά το εμβόλιο, επανεμφανίστηκε η αρρώστια, κάνοντας και μετάσταση!Μπορεί να συνδέονται, μπορεί και όχι!!!

  7. Τα εμβόλια έχουν και παρενέργειες,σε ορισμένους προκαλούν θρομβώσεις και αρρύθμιες αλλά ο καρκίνος νομίζω οτι ειναι μάλλον σύμτωση.

    1. Ξέχασες τους καρκίνους, ανακοπές, αυτοάνοσα , μυοκαρδίτιδες, περικαρδιτιδες, κτλ τόσο βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα

  8. Το εμβόλιο μας προστατεύει από τον κοροιδοιό και μόνο για να μην πεθάνουμε από αυτόν (και καλά) – τώρα αν πεθάνουμε από οτιδήποτε άλλο που μπορεί να προκληθεί από το εμβόλιο δεν έχει καμία σημασία, το θέμα είναι να μην πεθάνουμε ανεμβολίαστοι γιατί υπάρχει κίνδυνος υπέρ μετάδοσης στον κάτω κόσμο σύμφωνα με νέες επιστημονικές έρευνες

  9. ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΣΤΑΘΗ…….ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ……….ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΗΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ

  10. σε ποιο τσ@ντι ι σπουδασες ιατρικη ρε μεγαλε;;;;;

    1. Επειδή λες για τσαντίρι που σπούδασε, σου απαντάω στο ίδιο τσαντίρι που σπούδασαν οι ακαταδίωκτοι. Που πέρσι τον ιανουάριο είχες 25 νεκρούς τη μέρα και φέτος με τα εμβόλια 100 νεκρούς! Τράβα τώρα για το πέμπτο μπόλι για να πάρουν τη μίζα τους οι ακαταδίωκτοι από τις φαρμακευτικές. Γιατί αν έχεις καταλάβει δεν τους νοιάζει να πεθάνεις από οποιαδήποτε αιτία, το βασικό είναι να κάνεις το μπόλι! Και πάλι μπράβο Στάθη που τους ξεφτιλίζεις όπως τους αξίζει.

  11. Μπράβο Στάθη πες τα !!!!!!!!Ο κορονοιος κάνει εξαίρεση στους πρωθυπουργούς και στους λαθρομετανάστες.Ακουστηκε να πεθάνει λαθρομετανάστης από κορονοιο? Μόνο Έλληνες πεθαίνουν.Αναρωτηθηκε κάποιος από τους εμβολιασμενους γιατί?

  12. down of the death , resident evil 2 , apocalypse η ο άλλος ο venom σε λίγο θα βγει απο τα μπόλια . ο κουλης και η παρέα του δεν το έχουν κάνει άλλωστε τους ειχε πιάσει και η κάμερα όποτε ……κάτι ξέρει παραπάνω

Comments are closed.