Σπύρος Μπιμπίλας: Εκκλησιαστική ιστοσελίδα τον μηνύει για προσβολή της Παναγίας

Κοινοποίηση:
ΣΠΥΡΟΣ

Γνωστή ιστοσελίδα και ηλεκτρονική εφημερίδα που παρουσιάζει όλα τα νέα που αφορούν την εκκλησία και την Ορθοδοξία, ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί νομικά κατά του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρου Μπιμπίλα, με αφορμή ανάρτηση που έκανε εκείνος στο προφίλ του στο Facebook ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου και στην οποία σχετίζει την Παναγία με μια μετανάστρια που κρατάει ένα μωρό.

«Αυτή η φωτογραφία που είναι το αληθινό Δράμα του Ανθρώπου θα μας στοιχειωσει!!! Και ο Δυτικός κι ο άλλος κόσμος θα πρεπει να ντρεπόμαστε για το αίσχος που ανήμποροι σαν θεατες παρακολουθούμε! Κατά τα άλλα αύριο ας γιορτάσουν οι ορθόδοξοι την καλή Παναγιά!!!! Αληθεια αυτή η μάνα που κρατάει το νεκρό της παιδί τι Παναγια είναι»;

Με αφορμή την επίμαχη ανάρτησή του Σπύρου Μπιμπίλα, η ιστοσελίδα αναφέρει: «Μέσα στον Δεκαπενταύγουστο, την πιο ιερή ημέρα της Ορθοδοξίας, την οποία τιμούμε την Κοίμηση της Θεοτόκου, ο Πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας επέλεξε να διασπείρει το μίσος και τον ρατσισμό εις βάρος των Ορθοδόξων με απαράδεκτες αναφορές, οι οποίες διχάζουν και στοχοποιούν μια συνεχώς διωκόμενη κοινωνική ομάδα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Δυστυχώς όλες αυτές οι πούστρες είναι στο απυρόβλητο. Θα αθωωθεί. Αν τυχόν βρίσουμε εμείς τους ΛΟΑΤΚΙ ή τους λαθροπίθηκους, τότε σίγουρα θα τιμωρηθούμε από τους αλήτες τους δικαστές

  2. Γιατί ρε γελοίε δεν βάζεις την Φάτιμα την κόρη του προφήτη τους μωάμεθ που τους είναι ποιο γνώριμη;
    Φοβάσαι βλάκα;;;

  3. Τους ενοχλεί η αλήθεια του Ευαγγελίου & η καθαρή, ταπεινή ζωή της Κυρίας Θεοτόκου….ας πάει να πει κάτι για τον ΑΛΑΧ..

  4. σωστος ο Μπιμπιλας, στιγματιζει την υποκρισια καποιων δηθεν χριστιανων

Comments are closed.