Σπάει τα κοντέρ ο «καυτός» Σάσα Βεζένκοφ: Μετά τον τίτλο του MVP της Ευρωλίγκα για τον μήνα Νοέμβριο ακολούθησε και αυτός της εβδομάδας για την Basket League

Κοινοποίηση:
Σάσα Βεζένκοφ

Τίποτε δεν φαντάζει ικανό να σταματήσει τον εκπληκτικό Σάσα Βεζένκοφ από την … εμμονή του να καταρρίπτει ρεκόρ, αλλά και να οδηγεί τον Ολυμπιακού στον δρόμο των επιτυχιών. Λίγες ημέρες μετά την ανάδειξη του του 27χρονου φόργουορντ του Ολυμπιακού σε MVP της Ευρωλίγκα για τον μήνα Νοέμβριο που μας αποχαιρετά ο Βεζένκοφ είναι ο νέος MVP of the week για την Basket League

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ: «Μετά την ανάδειξη του σε MVP της Euroleague για τον μήνα Νοέμβριο, ο Σάσα Βεζένκοφ είναι ο νέος MVP of the Week!

Ο 27χρονος φόργουορντ του Ολυμπιακού αναδεικνύεται για πρώτη φορά Πολυτιμότερος της Εβδομάδας στην Basket League της φετινής αγωνιστικής χρονιάς!

Ο Βεζένκοφ στην εκτός έδρας νίκη των Πρωταθλητών και Κυπελλούχων Ελλάδας επί του Προμηθέα συγκέντρωσε 31 βαθμούς στο ranking (22 πόντοι με 5/5 δίποντα, 4/5 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 φάουλ εναντίον, 2 κλεψίματα σε 24’ και 24’’ συμμετοχής) περισσότερους από κάθε άλλο παίκτη για την 7η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League και τις αναμετρήσεις που έγιναν στο τριήμερο από 26 έως 28 Νοεμβρίου 2022.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Όταν τον πήρε ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι του 16. Κατευθείαν σκέφτηκα ότι έκανε μεταγραφή διάνα γιατί είχε αγοράσει ένα από τα καλύτερα νέα ταλέντα στο παγκόσμιο μπάσκετ με μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον.Και προς το παρόν… αφήνει εποχή. Όχι τίποτα άλλο γιατί δεν μπορώ να ακούω μόνο εγκώμια για τους μανικετοκουμπους, λες και δεν υπάρχουν άλλοι παιχταράδες στο Ελληνικό μπάσκετ και Έλληνες και ξένοι.

Comments are closed.