Σούσουρο με τη Νικολούλη: “Θέλω να πεθάνω κάνοντας έρωτα μέχρι τελικής πτώσης”

Κοινοποίηση:
ipiccy_image-2023-02-13t133443.186-900x473-1-758x398

Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος δηλώνει «θέλω να πεθάνω κάνοντας έpωτα μέχρι τελικής πτώσης» σε προηγούμενη συνέντευξή της.

Το πρωί δεν ξυπνάει ποτέ αμέσως, αγαπά πολύ τον ύπνο. Αν όμως τύχει και σηκωθεί “είμαι έτοιμη για όλα…!” Όσο για την απόλυτη ευτυχία για την Αγγελική Νικολούλη, κάτι τέτοιο σημαίνει “να την ζω με δόσεις μιας μια δεν υπάρχει το απόλυτο. Να εισπνέω το οξυγόνο της ζωής, να γελάω, να χαίρομαι, να αγαπάω”.

Η μεγαλύτερη της προσωπική επιτυχία θεωρεί ότι είναι το ότι παρά την όχι και τόσο νεαρή ηλικία της, εκείνη έχει βρει τον τρόπο να παραμένει θηλυκό.

Το βασικό γνώρισμα του χαρακτήρα της είναι “ο αυθορμητισμός και η επιμονή” ενώ το βασικό της ελάττωμα “η τελειομανία”. Η ιστορική προσωπικότητα με την οποία ταυτίζεται περισσότερο είναι “ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”, ενώ η ταινία που τη σημάδεψε το “Όσα παίρνει ο άνεμος”.Μπορεί να συγχωρέσει την αφηρημάδα και την αφέλεια, ενώ δηλώνει ότι δεν έχει κάτι που να φοβάται πολύ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Καραμασωναρα με πολλες στημενες εκπομπες! Βλεπετε ειχε κουμπαρο τον….αρχιτεκτονα Κωνσταντινο Καραμανλη! Καλη ψυχη ευχομαι αλλα μαλλον για τα…..εγκοσμια ζει!

  2. Ομολογησε οτι έπαιρνες και την ουσια που βγαινει απ τα παιδιά για να διατηρεισαι. Ποιες πλαστικες και ποιος Θανάσης…
    Και φυσικά δεν ειναι ΚΑΙ ΑΥΤΗ γυναικα… για να εχει 50 χρονια εκπομπη επρεπε να πουλησει την ψυχη της…
    Ξυπνατε γιατι δεν υπαρχει αλλος χρόνος
    Να δημοσιευθεί

  3. Γ@μάτε την μπας και δει το φως στο τούνελ

  4. Ελα μωρο μου, εγω θα σε ξεκωλιασω. Μετα δε θα θες να πεθανεις…

  5. Να παει μεχρι την Ομονοια αμα θελει μεχρι τελικης πτωσης

  6. Οι πλαστικες κανουν “καλο” εξωτερικα στο προσωπο και στους μαστους.Ο εγκεφαλος και τα γεννητικα οργανα ακολουθουν την πραγματικη ηλικια!..Ο,τι και να κανεις νικολουλη ,εισαι θεια…Χωρις το γυαλι, οπως και παρα πολλες “κυριες” της συνομοταξιας σου, εισθε μηδενικα.Δεν απομενει παρα να εισαι και υποψηφια και σε καποιο κομμα εξουσιας ,ωστε να σε ψηφισουν τα “γιδο-προβατα”.Να δωσουμε και συγχαρητηρια στον παππου “καθηγητη” παν/μιου με ειδικοτητα το “κουτσομπολιο” χαρδαβελλα, ,που εχει τετοια μαθητρια!…Σιγα την γκομενα..

  7. Άντε κρύψου, ξεψάρωσες από τις πλαστικές ;;;

Comments are closed.