Σούπερ μαμά πιάνει βιβλίο στον αέρα πριν πέσει στο κεφάλι του γιου της [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
σσψσψσ

Αυτή είναι η συγκλονιστική στιγμή που μια σούπερ μαμά με απίθανα αντανακλαστικά καταφέρνει να πιάσει ένα βαρύ βιβλίο που πέφτει από την βιβλιοθήκη, λίγο πριν χτυπήσει το παιδί της κατευθείαν στο κεφάλι.
Μια μάνα σοκαρίστηκε και η ίδια με τα αντανακλαστικά της, όταν κατόρθωσε να πιάσει στον αέρα ένα βιβλίο που έπεφτε από το ράφι επάνω στο παιδί της.
Το βίντεο καταγράφηκε στην πόλη Ναντζίνγκ στην επαρχία Ζιανγκσού στις 28 Αυγούστου και δείχνει μια γυναίκα και τους δυο γιους της να κάθονται σε έναν καναπέ και να παρακολουθούν τηλεόραση.

Ωστόσο, ξαφνικά ένα βιβλίο πέφτει από τα ράφια πίσω από τη γυναίκα, που χωρίς καν να κοιτάει απλώνει το χέρι της ταχύτατα και πιάνει το αντικείμενο λίγο πριν χτυπήσει το παιδί της στο κεφάλι.

Μετά το απίθανο κατόρθωμά της, η μητέρα εντυπωσιάστηκε και η ίδια με την φοβερή αντίδρασή της και τα τρομερά αντανακλαστικά της.
Όπως εξήγησε, είδε την αντανάκλαση του βιβλίου στο τζάμι της τηλεόρασης και χωρίς ούτε σκέψη άπλωσε το χέρι και το έπιασε.
Το βίντεο ανέβηκε στα social media κι έγινε viral, με τους χρήστες να θαυμάζουν τα τρομερά ρεφλέξ της νεαρής μητέρας, ενώ τα δυο παιδάκια της δεν πήραν χαμπάρι βλέποντας τηλεόραση.
Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: