Σοφία Χατζηπαντελή: Χαμός με τις φωτογραφίες της από τα γυρίσματα του GNTM

Κοινοποίηση:
xatzipanteli2

Ένα από τα νέα πρόσωπα του GNTM, το οποίο έχει συζητηθεί όσο λίγα, είναι η Σοφία Χατζηπαντελή την οποία θα γνωρίσουμε για πρώτη φορά μέσα από τον ρόλο του κριτή στο ριάλιτι μοντέλων.

Η ίδια είναι 25 ετών και κατάγεται από την Κύπρο. Αργότερα μετακόμισε στις ΗΠΑ μαζί με τον πατέρα της και τον αδερφό της, όπου σπούδασε μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ.

Τότε άρχισε να έχει και την πρώτη της επαφή με το modelling, ξεκινώντας να φωτογραφίζεται για πασίγνωστα brands. Η Σοφία Χατζηπαντελή έγινε κυρίως γνωστή ως «το μοντέλο με το ενιαίο φρύδι», το οποίο δείχνει με υπερηφάνεια στα social media.

Η 25χρονη ξεκίνησε το #UnibrowMovement, ένα κίνημα υπέρ της τριχοφυΐας, το οποίο έχουν αγκαλιάσει αρκετές διάσημες προσωπικότητες όπως η Paris Jackson. Μάλιστα, το ενιαίο φρύδι της το έχει βαφτίσει… «Βερόνικα»!

Οι πρώτες φωτογραφίες από το GNTM

Το όμορφο μοντέλο δημοσίευσε πριν μερικές ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από το πλατό στο οποίο ξεκίνησαν οι οντισιόν, ενώ τις τελευταίες μέρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου κι ένα βίντεό της από τα παρασκήνια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: