Σοφία Μπεκατώρου: “Κατέθεσα για την προσωπική μου υπόθεση – Ελπίζω και άλλες γυναίκες να βγουν να μιλήσουν”

Κοινοποίηση:
Σοφία Μπεκατώρου

Κάλεσμα στα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης να μιλήσουν απεύθυνε η ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου μετά την κατάθεση της στον εισαγγελέα που διενεργεί έρευνα με αφορμή την καταγγελία της ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας.

«Κατέθεσα για την προσωπική μου υπόθεση. Με αφορμή αυτή ελπίζω και άλλες γυναίκες κι άλλοι άνθρωποι να βγουν να μιλήσουν
που έχουν βιώσει τη σεξουαλική κακοποίηση έτσι ώστε να μπορέσει η κοινωνία μας να είναι πιο υγιής και να μην φοβόμαστε.

Η προσπάθεια που ξεκινήσαμε τις καταγγελίες του Νίκου Κακλαμανάκη στη Βουλή και η συσπείρωση που κάναμε με όλους τους αθλητές, ελπίζουμε ότι θα βοηθήσει στην εξυγίανση του αθλητισμού» ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Μπεκατώρου η οποία κατέθετε για περισσότερες από τρεις ώρες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΤΑΧΑΜΟΥ ΤΗ ΒΙΑΣΕ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ, ΠΟΥ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΝΤΟΥΖΕΝΙΑ ΤΗΣ ΛΟΓΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΟΥΛ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΗ, ΘΑ ΤΟΥ ΕΔΕΝΕ ΦΙΟΓΚΟ ΤΟΝ ΠΟ# ΤΣ@ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΕ Κ#ΛΟΦΕΡΑΤΖΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ Ξ/Δ. ΜΗΝ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ ΑΝ ΔΕΙΤΕ Τ” ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΣΕ ΚΑΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖ@ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΗΝ Ε.Ι.Ο. ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ “ΒΙΑΣΤΗ” ΠΑΠΠΟΥ. ΡΕ ΑΙ ΣΙΧΤ#Ρ ΚΟΠΡ#ΣΚΥΛ@ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ, ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ, ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ, ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΚΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ. ΜΟ#ΝΟΠ@Ν@.

  2. Πιο σημαντικό…απο μία σεξουαλική κακοποίηση είναι μια θέση στη εθνική ομάδα, μία διάκριση μετά μία αργομισθία στις ένοπλες δυνάμεις, και….μετά από 20 χρόνια μια προσπάθεια να αποκτηθεί δημοσιότητα…και μετά η γνωστή κατάληξη… πολιτική καριέρα (Ευρωβουλευτής βουλευτής κλπ).
    Και εσύ δύσμοιρη Ελληνίδα , κράτα την αξιοπρέπειά σου και κάτσε να δουλεύεις μέχρι τα 67 σου 12ωρα και14 ώρα με 600 ευρώ το μήνα και αν θα τα πάρεις κι αυτά.

Comments are closed.