Σουντανί: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός…»

Κοινοποίηση:
720_701505_15438bff2f-aa1c9d2a625e2b7a

Αποφασισμένος να επιστρέψει δυνατός δηλώνει ο Χιλάλ Σουντανί σε συνέντευξή που παραχώρησε στο e-mag του Ολυμπιακού. Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός των “ερυθρόλευκων” μίλησε για τον τρόπο, με τον οποίο περνάει τις ώρες της καραντίνας, ενώ παραδέχεται ότι είχε πέσει αρκετά ψυχολογικά όταν τραυματίστηκε.

«Μιλάω με τους συμπαίκτες μου, έχουμε καθημερινή επαφή. Πιστεύω πως η κατάσταση τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κροατία είναι ίδια, αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα. Ελπίζω αυτά τα μέτρα που έχουν παρθεί σχεδόν σε όλη την Ευρώπη να βοηθήσουν», δήλωσε αρχικά ο Χιλάλ Σουντανί για τον κορονοϊό.

Στη συνέχεια ο άσος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στον τραυματισμό του. «Ήταν ένας τραυματισμός που δεν περίμεναν ότι θα συμβεί εκείνη τη στιγμή. Ήξερα από την πρώτη στιγμή τι μου είχε συμβεί.

Ήταν κάτι που το είχα ζήσει ξανά. Ειλικρινά ήμουν βαθιά απογοητευμένος. Το ηθικό μου έπεσε, όμως στη ζωή και στο ποδόσφαιρο οι τραυματισμοί μπορεί να συμβούν. Δεν ένιωθα καθόλου καλά , ωστόσο έτσι είναι το ποδόσφαιρο”, τόνισε αρχικά.

“Έχασα το κουράγιο μου γιατί ο κόουτς με είχε εμπιστευτεί για να παίξω στην Ευρώπη και επίσης ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι με την Άρσεναλ. Ήμουν σε πολύ καλή κατάσταση, είχα αυτοπεποίθηση…

Δεν έχεις κάθε χρόνο την ευκαιρία να παίξεις με τον Ολυμπιακό στο Europa League όμως όλα είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου και της τύχης. Δεν θα σηκώσω ψηλά τα χέρια τώρα, θα γυρίσω πιο δυνατός και έτοιμος για την επόμενη σεζόν.

Εξάλλου θα έχουμε και την επόμενη σεζόν ευρωπαϊκά παιχνίδια και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, θα τα δώσω όλα για να βοηθήσω την ομάδα μας», κατέληξε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: