Σοκ στην Τουρκία: Μαχαίρωσε και σκότωσε τα ανήλικα παιδιά του – Τραυμάτισε τη συζυγό του

Κοινοποίηση:
ξηφ

Ένα φρικιαστικό έγκλημα έγινε το πρωί του Σαββάτου στην Τουρκία, όταν ένας 38χρονος Ουκρανός μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τα δύο ανήλικα παιδιά του και τραυμάτισε τη σύζυγό του.

Η γυναίκα κατάφερε να διαφύγει από τη δολοφονική μανία του συζύγου της και να ζητήσει βοήθεια από τους γείτονες. Στο σημείο έσπευσαν διασώστες οι οποίοι παρείχαν τις πρώτες βοήθειας στα παιδιά, αλλά δεν κατάφεραν να τα κρατήσουν στη ζωή.

Το χρονικό της φρίκης

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Αλάνια, της περιφέρειας της Αττάλειας και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία αφορμή στάθηκε ένας καβγάς ανάμεσα στο ζευγάρι. Ο δράστης, που είχε φτάσει στην Τουρκία μαζί με την οικογένειά του μετά το ξέσπασμα του πολέμου στην Ουκρανία, λογομάχησε έντονα με τη γυναίκα του στην οποία επιτέθηκε με μαχαίρι και την τραυμάτισε. Ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί. Μαχαίρωσε στο λαιμό και σκότωσε τα δύο ανήλικα παιδιά του, ένα εξάχρονο κορίτσι και ένα τετράχρονο αγόρι.

Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των διασωστών που έφτασαν στο σημείο τα παιδιά άφησαν την τελευταία τους πνοή.

Ο 38χρονος που ήταν λέκτορας και καθηγητής Οικονομικών σε πανεπιστήμιο στο Χάρκοβο, συνελήφθη. Σε βάρος του ασκήθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία εκ προμελέτης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: