Σοκ! Δείτε πως είναι σήμερα ο Πασχάλης Τερζής! Η απροσδόκητη επιστροφή και το νέο τραγούδι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Η μοναδική φωνή του Πασχάλη Τερζή επιστρέφει στο τραγούδι μετά από αρκετά χρόνια απουσίας!

Ο θρυλικός λαϊκός τραγουδιστής πέρασε αρκετό χρόνο με την μεγάλη οικογένειά του που τον υπεραγαπά και αφού ξεκουράστηκε, επιστρέφει ανανεωμένος και γεμάτος όρεξη για δημιουργία.

Η Γιάννα Τερζή αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι συνεργάστηκε με τον πατέρα της και ένωσαν τις φωνές τους τραγουδώντας «Για Σένα Μόνο» στο οποίο η ίδια υπογράφει στίχους και μουσική.

Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει επίσημα σε όλες τις την Παρασκευή 25/09, ενώ το official music video θα είναι διαθέσιμο στο YouTube channel της Γιάννας Τερζή τη Δευτέρα 28/09.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Γεια σου ρε Μασχαλη!

  2. Πασχάλης Τερζής Η μεγάλη επιστροφή στο τραγούδι και οχι σοκ!

  3. Καλα ρε συ πας καλα ?
    Κατηγορεις έναν άνθρωπο που ήταν φωνάρα και δεν τον προώθησαν τότε οι ηλίθιοι λόγω κιλών?

  4. άλλο ένα παιδί του σκληρού πυρήνα του ΠΑΣΟΚ, αφού πρώτα ήταν της επανάστασης του 1967, μετά του σοσιαλισμού, του ραγιαδισμού και της λαμογιάρικης αρπαχτής, από αυτούς που δίδασκαν στις πανεπιστημιακές σχολές των σκυλάδικων ΚΑΙ ΠΑΡΗΓΑΓΑΝ … ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗς ΚΑΤΙΝΙΑς, δεν μας έλειψες με τα ΤΟΥΡΚΟΤΡΑΓΟΥΔΑ ΣΟΥ και δεν θα μας λείψεις ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΜΠΑΙ, έκλεισε ο κύκλος σου, όπως και άλλων σκυλοτραγουδιστών, άιντε να γλυτώσει η Ελλάδα από εσάς. ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ

    1. Γεννήθηκες έτσι ή έγινες αργότερα βλάκας κι ηλίθιος; Άρρωστος είναι ρε γίδι ο άνθρωπος… Διάβασε λίγο Όμηρο ρε αμόρφωτε μήπως και καταλάβει το άδειο σου κεφάλι τι είναι ο σεβασμός στο συνάνθρωπο. Διάβασε τι λέει η Ορθοδοξία… Ντροπή σε σένα και τους ομοίους σου.

      1. Γιατί ασχολείσαι με άτομα που μόνο κακία έχουν στην ψυχή τους;;;;

  5. Εντάξει ο άνθρωπος μεγάλωσε και έχασε κιλά. Μια χαρά είναι.

  6. Άρχοντας.Καλά έκανε να βοηθήσει το παιδί του αλλά αν δεν τόχεις Τερζής δε γίνεσαι.

  7. Μια χαρά είναι ο άνθρωπος για την ηλικία του.τι σοκ και μαλακίες γράφετε….

Comments are closed.