Σοκαριστικό βίντεο από 39χρονη ασθενή του κορωνοϊού στη Βρετανία: “Μην υποτιμάτε την κατάσταση”

Κοινοποίηση:
nosokomeio-710x401

Βήχοντας και πασχίζοντας να πάρει ανάσα, η 39χρονη σερβιτόρα Τάρα Τζέιν Λάνγκστον, μια κατά τ’ άλλα υγιής μητέρα δύο παιδιών, προειδοποιεί ότι στη θέση της θα μπορούσε να είναι ο καθένας.

Η  Λάνγκστον, γύρισε ένα βίντεο από το νοσοκομείο όπου βρίσκεται, έχοντας διαγνωστεί με κορωνοϊό. Στο βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail, η 39χρονη προειδοποιεί τους συναδέλφους της να μη ρισκάρουν την υγεία τους, επισημαίνοντάς ότι ο κορωνοϊός είναι πολύ πιο επικίνδυνος από αυτό που πιστεύουν κάποιοι.

«Νιώθω σαν να έχω γυαλί στους πνεύμονές μου. Είναι δύσκολο να το εξηγήσω, αλλά κάθε αναπνοή είναι μια μάχη» λέει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα, η Λάνγκστον που επισημαίνει πως “η δική μου εμπειρία με την ασθένεια μού άνοιξε τα μάτια, κάνοντάς με να συνειδητοποιήσω ότι η μόνη λύση είναι η εκούσια απομόνωση”.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Τάρα Τζέιν Λάνγκστον μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο την προηγούμενη Παρασκευή και διαγνώστηκε με κορωνοϊό. Πλέον έχει βγει από την Εντατική και η ίδια λέει στο βίντεο ότι αισθάνεται 10 φορές καλύτερα απ’ ό,τι προηγουμένως, παρότι δυσκολεύεται εμφανώς να αναπνεύσει και χρειάζεται βοήθεια από ιατρικά μηχανήματα.

Η 39χρονη μητέρα γύρισε το εν λόγω βίντεο από το νοσοκομείο Hillingdon του Λονδίνου και το έστειλε μέσω Whatsapp σε συναδέλφους της, προτρέποντάς τους να προσέχουν την υγεία τους.

«Δεν θέλω ποτέ ξανά να βιώσω κάτι τέτοιο, επειδή ήταν μια άκρως δυσάρεστη εμπειρία. Γι’ αυτό τράβηξα βίντεο με τον εαυτό μου και το έστειλα στους συναδέλφους μου, οι οποίοι επρόκειτο να πάνε σε ένα εκπαιδευτικό συνέδριο. Ήθελα να τους προειδοποιήσω να μην πάνε, επειδή δεν αξίζει το ρίσκο. Το καλύτερο γι’ αυτούς είναι να μείνουν σπίτι, σε απομόνωση», αναφέρει η 39χρονη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: