Σοκαριστικός θάνατος σε φωτογράφιση για πρώην μοντέλο του Playboy – Την παρέσυρε το ρεύμα στη θάλασσα και πνίγηκε

Κοινοποίηση:
970319357add5f0f17f784182632fb42

Το πρώην μοντέλο του Playboy, Galina Fedorova, σκοτώθηκε σε σοκαριστικό ατύχημα κατά τη διάρκεια φωτογράφισης. Η 35χρονη από τη Ρωσία, φαίνεται πως πνίγηκε στη Σαρδηνία. Η κοπέλα επέβαινε σε σκάφος μαζί με τον φωτογράφο της όταν αποφάσισαν να κολυμπήσουν στα ανοιχτά. Τα ρεύματα παρέσυραν το φουσκωτό μακριά από τους δύο με αποτέλεσμα η κοπέλα να παρασυρθεί μακριά.

Ο φωτογράφος Yev Taranovs κατέθεσε ότι έχασε τα ίχνη της Fedorova την ώρα που ζητούσε βοήθεια από παρακείμενο σκάφος. Ο ίδιος διασώθηκε ωστόσο το άψυχο σώμα του μοντέλου εντοπίστηκε ώρες μετά από ελικόπτερο. Η σορός της έφερε μώλωπες.

galina

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, οι δυο τους προσπάθησαν να κολυμπήσουν προς τον ύφαλο κοντά στον οποίο είχαν καταπλεύσει, ωστόσο δεν είχαν διασφαλίσει το φουσκωτό, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να το προσεγγίσουν. Σύμφωνα με πηγές από την ιταλική αστυνομία, η τραγωδία σημειώθηκε κοντά σε πεδίο βολής του ΝΑΤΟ.

Παράλληλα, πάνω στο φουσκωτό βρέθηκαν μπουκάλια με αλκοόλ που είχαν καταναλώσει. Ο θάνατος της νεαρής επιβεβαιώθηκε στον λογαριασμό της στο Instagram όπου αριθμούσε πάνω από 100,000 followers.

Σύμφωνα με το πρώτο πόρισμα της αυτοψίας ο θάνατος οφείλεται πράγματι σε πνιγμό, ωστόσο οι έρευνες συνεχίζονται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Και τα μπουκάλια αλκοόλ τι γυρευαν στο σκάφος;;;; Οι μώλωπες με τον πνιγμό τι σχέση έχουν;;;;;;; Τα “κουριτσια” ότι και να κάνουν πουτανες θα παραμείνουν…….!😏

Comments are closed.