Σοκάρει η 22χρονη καλλονή, σύντροφος του βιαστή της Κέρκυρας: «Βίασε γυναίκες, αλλά, εγώ τον αγαπώ, μου φέρθηκε καλά»

Κοινοποίηση:
1

Στο Mega μίλησε η 22χρονη με την οποία ο 47χρονος είχε σχέση για ένα μικρό χρονικό διάστημα τονίζοντας ότι το αγαπά. Όπως είπε η Μαρίνα, όπως είναι το όνομα της 22χρονης, ήταν μαζί για περίπου 1,5 μήνα και σημείωσε ότι η σχέση τους είχε εντάσεις, ωστόσο δεν της φέρθηκε άσχημα.

«Με τον Δημήτρη γνωρίστηκα πέρυσι το Πάσχα, όταν γύρισα στο πατρικό μου, 1 Μαΐου. Ταιριάξαμε γιατί είχαμε ίδιες αντιλήψεις, δύσκολα παιδικά χρόνια και οι δύο. Ήμασταν μαζί 1,5 μήνα κοντά και μετά δώσαμε τέλος για άκυρους λόγους», τόνισε η 22χρονη.

Απαντώντας σε ερώτηση για τη συμπεριφορά του 47χρονου το διάστημα που ήταν μαζί, η 22χρονη τόνισε ότι «υπήρχαν φορές που υπήρχαν εντάσεις, όπως σε όλες τις σχέσεις, και από τη δική μου μεριά και από τη δική του, βέβαια μου φέρθηκε καλά, δεν μπορώ να πω ότι μου φέρθηκε άσχημα».

Η 22χρονη δήλωσε επίσης ότι δεν δικαιολογεί τις πράξεις του, σημείωσε ωστόσο ότι ακόμα και τώρα τον αγαπά ως άνθρωπο και ότι δεν φοβήθηκε ποτέ δίπλα του. «Το ότι έχει βιάσει δεν το δικαιολογώ γιατί είμαι γυναίκα και όπως έχω ξαναπεί ο βιασμός είναι το χειρότερο πράγμα. Είναι λες και σου παίρνουν την ψυχή εκείνη την ώρα, αλλά ότι έφτασε σε ένα σημείο, ή θα φτάσει να κλέβει, το δικαιολογώ γιατί όταν δεν σου δίνει δουλειά κανένας έξω και όλοι σε αντιμετωπίζουν και κοιτούν αυτό που έχεις κάνει στο παρελθόν, είναι λογικό να κλέψεις», είπε και συνέχισε: «Ασχέτως αν έγινε ό,τι έγινε εγώ τον αγαπώ. Τις ώρες που κυκλοφορούσαμε μαζί δεν υπήρχε αυτή η κατηγορία για εμένα στο κεφάλι μου, δεν φρόντιζα να του το θυμίζω ούτε με ενδιέφερε το παρελθόν. Κανονικά έπρεπε να νιώθω ίσως και περισσότερη ασφάλεια γιατί δεν μου είχε δώσει κάποιο δείγμα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Τυπικός Αντίφας… Κοιτάξτε στο χέρι του το τατουάζ με το μεσαίο δάκτυλο που γράφει police.

  2. μια χαρα κουκλιτσα ειναι το κοριτσακι… εσυ ρε μαλακα ειχες ποτε καλυτερη;;;;;; αλλα τι λεω εσυ εισαι χουφτογαμης…

  3. Ποια καλλονη βρε σεις που την ειδατε την καλλονη βρε πατε καλα τι ανοητοι τιτλοι ειναι αυτοι σε λιγουρηδες απευθυνεστε???

    1. η κοπελα ειναι καλονη φιλε,πολυ ποιο ομορφη απο κοντα.κουκλα.αλλα κ οι δυο καμμενοι απ τα ναρκωτικα.ο μπιλιος μεγαλωσε με τ αδελφια του ρακενδυτα νηστικα κ παγωμενα,εγκατελειμενα απ το θεο κ τους ανθρωπους στα χερια ενος μεθυσου κτηνους -πατερα κ μιας μαννας χαζεμενης απ το ξυλο.υπεφερε πολυ.βγηκε αγριμι με το μυαλο πολυ πισω κ ποτε δεν καταφερε να ενταχτει στο συνολο.εδω στο χωριο..χαμενες ψυχες.

  4. Καμμενο πρέπει να είναι… Τι αγάπησε από αυτό το πράγμα…. Αυτός θέλει κρέμασμα από τα @ρχιδια με τσιγκελι…

  5. ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΜΠΑΤΣΑΡΙΑ. ΟΧΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ Η ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΜΠΑΤΣΑΡΙΑ.

Comments are closed.