Σοκάρει Αμερικανός νευροχειρουργός για εμβόλια Covid-19: «Τα ανεμβολίαστα παιδιά είναι πιο υγιή από τα εμβολιασμένα»

Κοινοποίηση:
paidiko-emvolio

Ο συγγραφέας και συνταξιούχος νευροχειρουργός των ΗΠΑ Russell L. Blaylock, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του, έριξε μια «βόμβα» καθώς αποκάλυψε πως τα «ανεμβολίαστα παιδιά» κατά του Covid-19 είναι πιο υγιή από τα εμβολιασμένα.

Μάλιστα, αξίζει να υπενθυμιστεί η συγκλονιστική μαρτυρία της παιδοχειρουργού Βασιλικής Σουλειμάνοβα του Νοσοκομείου της Λάρισας, η οποία μιλώντας σε ανοικτό ακροατήριο στην Χαλκίδα, κατέθεσε πως τα εμβόλια κατά του Covid-19 «κάνουν ζελέ τους ιστούς των παιδιών»!

Ο Blaylock ήταν κλινικός βοηθός καθηγητής νευροχειρουργικής στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Μισισιπή και επί του παρόντος είναι επισκέπτης καθηγητής στο τμήμα βιολογίας στο Belhaven College.

Μεταξύ άλλων δήλωσε για τα εμβόλια Covid-19 και τα παιδιά:

«Τα ανεμβολίαστα παιδιά είναι πιο υγιή. Όλα τα στατιστικά δεδομένα που αναλύθηκαν, αυτό που κατέδειξαν ήταν ότι υπήρχε μια αξιοσημείωτη διαφορά μεταξύ της υγείας, της χρόνιας υγείας και της οξείας υγείας των εμβολιασμένων έναντι των ανεμβολίαστων (παιδιών).

Αυτό βασίζεται σε ανωμαλίες που προκλήθηκαν από το εμβόλιο μέσα στο ανοσοποιητικό σύστημα. Είχαμε αυξημένες ωτίτιδες, αυξημένο άσθμα, αυξημένο πόνο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: