ΚΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ: ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΜΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΔΥΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΚΑ ΣΕ ΚΟΛΟΝΑ– ΤΡΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ – Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ!

    Κοινοποίηση:
    ΤΡΟΧΑΙΟ

    Ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, κοντά στο Πεδίον του Άρεως.

    Πιο αναλυτικά, όπως προκύπτει από τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν και, μάλιστα, το ένα από αυτά «καρφώθηκε» σε κολόνα.

    Στο νοσοκομείο τρεις γυναίκες
    Στο σημείο έσπευσαν τόσο η Πυροσβεστική Υπηρεσία όσο και το ΕΚΑΒ, με τους τρεις τραυματίες που επέβαιναν στο όχημα, το οποίο προσέκρουσε στην κολόνα, να διακομίζονται στο νοσοκομείο.

    H Πυροσβεστική Υπηρεσία ανέφερε σε ανάρτησή της στο Twitter: «Τραυματισμένες απεγκλωβίστηκαν τρεις γυναίκες, από ΙΧΕ όχημα, με χρήση διασωστικής σειράς και παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έπειτα από τροχαίο επί της Λ. Αλεξάνδρας, στην Αθήνα. Επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα».

    Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ οι δύο κοπέλες είναι σοβαρά τραυματισμένες.

    Αιτία του σφοδρού τροχαίου ατυχήματος, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες είναι η παραβίαση του φωτεινού σηματοδότη από τον ένα οδηγό.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Ο/Η ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΞΕΙ ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ λέει:

      Μια χωρα για να την γκρεμισεις και να την ξανακτισεις.

    2. ολα τα μοτο η σχεδον ολα κυκλοφορουν χωρις πινακιδες

    3. υπήρχε ένα ρητό: μεγαλύτερο μπουρδέλο από την τροχαία είναι το λιμενικό. Αλλά το λιμενικό έστρωσε. Η τροχαία είναι ανύπαρκτη, η αυθαιρεσία ατελείωτη. Κάποιοι τροχαίοι λένε ότι λυπούνται τους οδηγούς επειδή τα πρόστιμα είναι μεγάλα. Τους υπόλοιπους δεν τους λυπούνται; ή υπεκφεύγουν γιατί είναι τεμπέληδες; μόνο κλήσεις στη μαξίμου ρίχνουν και ανοίγουν το δρόμο στα φανάρια για να μην κολλάνε οι βουλευτές. Να μετονομαστούν σε έμμισθη συνοδεία βουλευτών. Και η αστυνομία πέρα από το να πουλάει μούφα επιτυχίες τι κάνει; φτάνει να καταγράψει τα εγκλήματα; ας τους απολύσουν να γλυτώσουμε και μισθολόγια.

    4. και οι 3 ειναι αλβανιδες ‘τουρισριες¨” που γλενταγαν ολο το βραυ στο σκυλαδικο

    5. Τροχαια δεν υπαρχει κυριως το καρατος πμ@@@λο που δεν ελεγχει το πως βγαζουν το διπλωμα αν ειναι με πληρωμη η οχι και εκτος απο αυτα οι αλλοδαποι οι περισσοτεροι που οδηγουν ειναι αστα να πανε.Απο δικη μου πειρα μιλαω.Δυο τρεις φορες την γλυτωσα απο αυτους.Ετσι τους δινουν το διπλωμα ;;; Αυτο ειναι το κρατος που εχουμε!!!

    6. Ενώ την ημέρα οι Ελληνάρες οδηγούν τέλεια.
      Στην Αθήνα ένα μεγάλο ποσοστό δεν ξέρει ούτε τα σήματα στις ταμπέλες, οδηγούν απαράδεκτα κι εννοείται πάνω από το επιτρεπόμενο όριο σε δρόμους όπου η ανώτερη ταχύτητα είναι τα 50 χιλιόμετρα.
      Καλά στη Βουλιαγμένης, στη Σουνίου όπου γίνονται απίστευτα τροχαία, τρέχουν σαν να κυνηγά κάτι γυναίκες άνδρες.
      Καλά τα μηχανάκια ακόμη χειρότερα, σε τρείς λωρίδες δρόμο, βλέπεις παπάκια στην 3ή λωρίδα όπου θεωρείται η λωρίδα για εκείνους που πάνε στο όριο, μην πούμε πάνω από 100 χιλιόμετρα.
      Τεσπά.
      Οδηγική παιδεία στην Ελλάδα;;;;
      Μηδέν σε όλα, διότι μία μεγάλη πλειοψηφία που μόλις πήραν το δίπλωμα, δεν ξέρουν να οδηγούν γιατί πολύ απλά πλήρωσαν και δεν ακούμπησαν τιμόνι, ούτε εξετάσεις.
      Που το διαπιστώνεις;;;;
      Όταν βλέπεις άτομα με το γνωστό κόκκινο Ν, να προσπαθεί να παρκάρει το Σμάρτ και να μην μπορεί να το κάνει.

    7. Φίλε Βασίλη η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοολ είμαι παγκόσμιο φαινόμενο και στην πολιτισμό χώρο. Στην Ελλάδα δε τόσα χρόνια γίνονται σοβαρά τροχαία ανεξαρτήτως αστυνόμευσης. Η μόνη λύση είναι να μπουν έξυπνα συστήματα με υπολογιστή που ανιχνεύουν το αλκοόλ που υπάρχει στον οδηγό και δεν ξεκινάει καν το όχημα.

    8. Τι να σου κάνει η τροχαία, να σου βάλει μυαλό;

    9. Δεν υπάρχει τροχαία στους δρόμους ουτε για δείγμα, το μεγαλυτερο ποσοστό αλλοδαπών οδηγων βραδινές ώρες κυκλοφορεί μεθυσμένο.
      Αλλη μια επιτυχία της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

      1. Σωστός.
        Και στην επαρχία οδηγούν πιτσιρικάδες χωρίς δίπλωμα.

      2. ΥΠΗΡΞΕ ΤΡΟΧΑΙΑ ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΛΑΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 2 ΠΡΙΝ ΣΧΟΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΑΝΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΡΑΝΟΣ…ΛΥΣΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ

      3. Ενώ οι Ελληναραδες οδηγούν ξεμεθυστοι? Άσε μας ρε τρόμπα

    Comments are closed.