Σοβαρή καταγγελία κατά της Κεραμέως! «Επικοινωνιακή φούσκα» το επίδομα ενοικίου των αναπληρωτών στη Σαντορίνη

Κοινοποίηση:
niki-kerameos

Δημοσιεύουμε την καταγγελία εκπαιδευτικού που απευθύνθηκε στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ σχετικά με τις εξαγγελίες της υπ. Παιδείας Ν. Κεραμέως για το επίδομα στέγασης:

Ήταν 4 Οκτωβρίου όταν έπαιζε στα μέσα με πηχυαίους τίτλους ότι με παρέμβαση της Ν. Κεραμέως λύθηκε το πρόβλημα της στέγασης των αναπληρωτών στη Σαντορίνη, επιδεικνύοντας γρήγορα αντανακλαστικά στην ανάρτηση μίας αναπληρώτριας εκπαιδευτικού που διορίστηκε στο νησί και κατήγγειλε ότι της ζητούσαν αδιανόητα υψηλά ποσά για ενοίκιο – 1,5 φορά τον μισθό της.

Συγκεκριμένα, η Υπουργός δήλωνε τότε στα Μέσα ότι «Μόλις ξαναμίλησα με τον Δήμαρχο Σαντορίνης και θα δοθεί ειδικό επίδομα, ενισχυμένο από πέρυσι, στους αναπληρωτές για τον σκοπό αυτό».

Η αλήθεια όμως έρχεται να διαψεύσει την Υπουργό. Όχι ενισχυμένο επίδομα, αλλά ούτε ευρώ δε δικαιούμαστε να λάβουμε, ήταν η απάντηση όταν κάλεσα χθες στον Δήμο να ρωτήσω τί προβλέπεται για να δω αν μπορώ να σηκώσω το βάρος και να πάω τη Δευτέρα να αναλάβω υπηρεσία, αφού με πήραν σε αυτή τη φάση αναπληρωτή εκεί.

Ποια είναι η αλήθεια, λοιπόν, Κυρία Υπουργέ;

Πέραν από εκπαιδευτικούς πολλών ταχυτήτων, το υπουργείο παιδείας δημιουργεί πλέον και αναπληρωτές πολλών ταχυτήτων, αυτό είναι η αλήθεια. Τυφλοί μπροστά στους μονόφθαλμους.

Για να πάω αναπληρωτής στη Σαντορίνη, πρέπει πρώτα να πάω να παρουσιαστώ στη Σύρο, αλλά επειδή από 1/11 διακόπτεται η διασύνδεση των νησιών αυτών, πρέπει να ξαναεπιστρέψω στον Πειραιά και να πάρω την άλλη μέρα άλλο πλοίο για να πάω στη Σαντορίνη… αλλά ούτε στα πλοία δικαιούμαστε έκπτωση γιατί η ακτοπλοϊκή εταιρεία με ενημέρωσε ότι μόνο για τους αναπληρωτές του Οκτωβρίου έγιναν σχετικές ενέργειες γιατί δημιουργήθηκε μεγάλος ντόρος, ενώ για εμάς του Νοεμβρίου δεν ισχύει τίποτα!!!

Άρα, ανακεφαλαιώνω:

Πάω στη Σαντορίνη γιατί η τωρινή ηγεσία του Υπουργείου αποφάσισε παρανόμως να μη μου προσμετρήσει την περυσινή μου προϋπηρεσία που θα με έκανε να είμαι στην Αθήνα, αφού συνάδελφοί μου με το 1/5 της δικής μου πραγματικής προϋπηρεσίας διορίστηκαν στην Αττική.

Και τί κάνει το αρμόδιο Υπουργείο για αυτό; Δε φροντίζει ούτε για έκπτωση στα πλοία, ούτε για να ισχύσει το επίδομα ενοικίου όπως διέδιδε κι όλα αυτά γιατί… το πυροτέχνημα έπιασε και προφανώς η ουσία δεν τους ενδιαφέρει!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΠΟΥ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΜΚΟ. ΓΙΑ ΨΑΞΕ ΣΤΕΦΣΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΜΚΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ.

    1. ΦΑΚΛΑΝΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ MPILNTERMPERK για αυτο και την βαλανε σε αυτη την θεση να ξιλωσει οτι εχει απομεινη απο Ελλαδα θρησκεια ορθοδοξια

  2. Μόνο για τα λεφτά ξεσηκώνονται οι εκπαιδευτικοί; Για τα λαθροπιθήκια και τα όσα γίνονται στην εκπαίδευση γιατί δε μιλάνε;

    1. κουμμουνια τη δεν καταλαβαινεις?????δεν ειναι ελληνες αυτοι…………..

  3. Ααααα να μην ειστε αχαριστοι.Πώς,φροντιζει να προωθει πιο…ξεκουραστη εκπαιδευση στους μαθητες διδασκοντας μονο τα απολυτως απαραιτητα (αλλαγη φυλλου,πολυπολιτισμικοτητα,ανοχη σε…διαφορετικες ομαδες-λοατκι,τρανσεξουαλ…-) και παραλληλα σχεδον καταργει καμποσα μαθηματα…Αρα σας…ξεκουραζει!!!!Αλλο ενα πολιτικα σωστο ανθρωποειδες.Τζαμπα ειναι μελος της λεσχης ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ!!!

Comments are closed.