Σοβαρή καταγγελία! Συμβαίνει τώρα στο ΚΑΤ- Δεν δέχονται τους εμβολιασμένους συνοδούς

Κοινοποίηση:
kat

Παρακάτω δημοσιεύουμε τη σοβαρή καταγγελία που μας έστειλε αναγνώστης μας
1-7-2021, ώρα 20:52
“Με αιφνίδια απόφαση της Διοίκησης του Κατ από εχθές δε γίνονται δεκτοί συνοδοί ασθενών ακόμα και αν είναι εμβολιασμένοι. Ζητούν μόνο Μοριακό τεστ.
Μπορεί να σας το επιβεβαιώσει και η γραμματεία του νοσοκομείου αν την καλέσετε τώρα. Εγώ τους πήρα πριν από 5 λεπτά.
Ρώτησα αν υπάρχει κάπου αναρτημένη (Διαύγεια, Δελτίο τύπου κλπ) η εν λόγω απόφαση και μου απάντησαν πως δεν γνωρίζουν.
Επαναλαμβάνω. Συνοδοί ασθενών στο ΚΑΤ μόνο με PCR, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ.
Λεπτομέρεια. όλοι τρέχουν απέναντι σε ένα ιδιωτικό για να κάνουν το μοριακό τεστ και να μπορέσουν να βοηθήσουν τους τραυματίες τους. Μιλάμε για πολύ χοντρή μπίζνα παιδιά.”
Με εκτίμηση
Θοδωρής
Να μας απαντήσουν οι αρμόδιοι για την παραπάνω καταγγελία 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. μπορειτε να κανετε δωρεαν τα μοριακα τεστ σε δημοσιους φορεις

    και σε αλλα νοσοκομεια ζητανε μοριακα καθ ολη τη διαρκεια της πανδημιας οπως στον αγ.σαββα

    ο φοβος ειναι η διασπορα του ιου στους ασθενεις και οχι στους γιατρους

    ακομη και το εμβολιασμενο υγειονομικο προσωπικοο κανουν μοριακα καθε βδομαδα

    ας σταματησει πια η παραπληροφορηση και οι εμμονες των συνωμοσιολογων της σφαλιαρας

    1. Τότε ποιός ο λόγος να εμβολιαστεί κάποιος? Ας κάνουν δωρεάν μοριακά όπως στο εξωτερικό. Υπάρχουν περιπτώσεις που χρειάζεται συνοδός.

  2. Η ίδια απαράδεκτη και παράνομη τακτική ισχύει και για το Μαιευτήριο ΛΗΤΩ, όπου αν και επιδείχθηκαν ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού [ πλήρες δύο δόσεων + 15 ημέρες] και self test της προηγούμενης ημέρας ΑΡΝΗΤΙΚΟ
    απαγόρευσαν την είσοδο σε επισκέπτη και ζήτησαν επιπλέον την διενέργεια μοριακού και τεστ αντισωμάτων !!! ΝΤΡΟΠΗ . Όλα για την “κονόμα”

  3. Άμα τα χει κάνει πλακάκια ο διοικητής με τον απέναντι που κάνει τα τεστ και μοιράζονται την κονόμα,τί περιμένετε?

  4. σε ολα τα νοσοκομεια το ιδιο γινετε. σε μεγαλο νοσοκομειο στο μαρουσι για συνοδους καθε 3 μερες καναμε μοριακο για να ειμαστε μεσα με τους ασθενεις . 60 ευρω καθε 3 μερες.

  5. Απλα ξερουν οτι το εμβολιο δεν εγγυαται οτι καποιος δεν εχει κορονοιο. Εστησε και το μαγαζι ο αλλος απεναντι και δουλευει.

  6. Κσι στην περιοχή μου ιδιωτικό θεραπευτήριο σε γυναίκα που πηγε νσ κάνει εξετάσεις ρουτίνας Της έκαναν και το τεστ ( εννοείτε πληρώνοντας το ) παρότι ήταν εμβολιασμένη και στην ερώτηση της γιατι θα έπρεπε να κάνει το τεστ αφού ήταν εμβολιασμένη μαντέψτε τι της ειπαν;τίποτα, παρά Μόνο κάτι αερολογίες

  7. Αναμενόμενο και λογικό είναι, να μην επιτρέπεται η είσοδος …
    Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό γνωρίζει πάρα πολύ καλά αυτά που φωνάζουν, εδώ και καιρό, ο νομπελίστας Γάλλος ιατρός Λουκ Μοντανιέ, ο ΄Ελληνας καθηγητής Ιατρικής Ιω. Ιωαννίδης, ο καθηγητής Φαρμακολογίας Δ. Κούβελας, ο καρδιολόγος Φ. Βόβολης, ο ιατρός / Πανεπιστημιακός ερευνητής Κ. Φαρσαλινός, ο ιατροδικαστής Κύπρου Μ. Ματσάκης, η γιατρός Β. Κιαγιά και τόσοι άλλοι αξιόλογοι και αξιόπιστοι επιστήμονες :
    “Οι ανεμβολίαστοι κινδυνεύουν από τους εμβολιασμένους … Οι εμβολιασμένοι φέρουν και μεταδίδουν τον ιό … Οι εμβολιασμοί δημιουργούν τις μεταλλάξεις …Οι ασθενείς και οι εμβολιασμένοι πρέπει να απομονωθούν και να τεθούν σε καραντίνα, όχι οι υγιείς” κλπ. –

  8. γεια σας από την Γερμανία. ¨Εχετε πάθει υστερία στην Ελλάδα, λόγω ΜΜΕ, με τα εμβόλια και τα τεστ.

    ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ Α ΛΑ ΚΙΝΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ.

    ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΗΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ. ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ-ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ ΤΟΝ ΚΟΒΙΝΤ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΜΜΕ, ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΕΚΚΛΗΣΙΑ (Ο ΕΝΑΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ).

    ΒΑΖΟΥΝ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ Η ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΒΙΝΤ, ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΣΜΑΡΤΦΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ.

    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

    ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΣΙΩΔΕΣ.

    ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΑΥΤΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΑΝΑΡΕΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ. ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΣ.

  9. Άρα φως φανάρι οι γιατροί που ξέρουν την αλήθεια και φοβούνται μη κολλήσουν, δεν δέχονται τους εμβολιασμένους στο ΚΑΤ

  10. Ε, τι, καινούργιο είναι αυτό; Εμάς στις 7 Ιουνίου στο Παίδων Πεντέλης μας κάνανε PCR για να κάνουμε εισαγωγή. Παντού έτσι δεν κάνουν τώρα;

  11. Αυτό λοιπόν σημαίνει ένα και μόνο πράγμα: ότι θεωρούν εντελώς αναξιόπιστα τα εμβόλια.

  12. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤ;;;;; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ νουΔΟΥΛΟΣ ΜΑΣΟΝΟΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ;;;;

  13. Τι να σου απαντήσουν δημοσιογράφε; Μόνος σου το απάντησες, απέναντι έχει ιδιωτικό για μοριακό τεστ !

  14. Τα έχουμε πει για τους κύκλους που κάνουν στο μοριακό τεστ και το βγάζουν θετικό ή αρνητικο κατά βούληση
    Έτσι άλλωστε χειραγωγούν τα κρούσματα.
    Αλλά τι να λέμε;; Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βροντα.
    Να είμαστε προετοιμασμένοι για τη κόλαση που μας περιμένει.

  15. Άσε που και το μοριακό κατά 60% είναι ακριβές.
    Υπάρχει δλδ πιθανότητα 4 στα 10 να είναι λανθασμένο είτε θετικό βγει είτε αρνητικο!!
    Το τεράστιο ψέμα που κρύβεται πίσω από αυτήν την τεχνητή πανδημία με τον εργαστηριακά κατασκευασμένο ιό αν ποτέ η ανθρωπότητα επανέλθει σε συνθήκες δημοκρατίας θα πρέπει να δικαστεί με ποινή θανάτου.

  16. Αλλά εκτός του ότι αυτό δείχνει το μέγεθος της μπίζνας που παίζεται με τα ιατρικά διαγνωστικά Κέντρα αποδεικνύει ότι και οι εμβολιασμένοι κολλάνε και μεταδίδουν στο φουλ.
    Άρα κανένας να μην εμβολιάζεται γιατί τον κοροϊδεύουν και το μόνο που θέλουν είναι να τον τρυπήσουν για να κερδίζουν οι φαρμακευτικές και να τον σκοτώσουν!!

  17. Ίσως το ίδιο συμβεί και το χειμώνα παντού.
    Τζάμπα τους τρυπάνε!!
    Για αναλώσιμα τους έχουν

Comments are closed.